Partille HK – Ramberget HC 3-4

Med 3 kedjor och 2 backpar tog vi oss till Sävedalen på fredagskvällen för att möta ett Partille som nästan traditionsartat har slagit oss i seriepremiären de senaste åren. Partille har ett ungt lag och sätter hög fart direkt. Vi hänger inte riktigt med och trots att Jim storspelar så slinker både 1-0 och 2-0 in i första perioden. Vi spelar inte uselt på något sätt och har våra chanser, men Partille vinner perioden rättvist.

I periodpausen gräver vi fram den där goa Rambergsinställningen som vi saknat så länge och sakta men säkert börjar vi ta oss in i matchen mer och mer. Steff klipper till med ett direktskott från slottet som hade kunnat gått rakt upp i krysset (och det trodde nog målisen) men som Steff smart valde att lägga efter isen, ganska löst och exakt i mitten av mål. Riktigt läckert. Bara tre minuter senare letar en liten puck sig in i Partilles slott åter igen, denna gång är det Kriikk som får pucken och han väljer då att lura målvakten, som nu tror på ett isskott i mitten, genom att skjuta stenhårt upp i krysset. Mycket smart.

Periodvila och 2-2 på tavlan, vi var ikapp! Matchen står sedan och väger lite i tredje då det som inte kan/får hända händer. Vi spelar BP och Cap snor åt sig pucken nere vid egen målbur, laddar superbössan för att rensa bort pucken och får en sån där halvusel träff som bara Cap kan få med sina nya klubbor som inte har någon Open Face längre. Men pucken snurrar, skruvar och studsar och gör det så bra att Partille-målvakten tappar in den. 2-3 är ett faktum. Eftersom vi inte riktigt har vanan kring det här med att leda matcher så släpper vi såklart in 3-3 bara 30 sekuner senare.

Men, Krikk som är riktigt het för kvällen tänkte inte nöja sig med detta och åker två minuter senare ett varv runt Partilles målbur och sätter sedan 3-4. En ledning som vi faktiskt lyckas hålla, mycket tack vara en storspelande Jim men också tack var den där goa inställningen som alla Rambergsishockeyspelare visade denna kväll.

Partille HK – Ramberget HC 3-4

Målgörare i RHC:

2-1: S. Karlsson | R. Eriksson
2-2: M. Kriikkula | P. Berglund
2-3: N. Karlsson
3-4: M. Kriikkula | A. Svensson, N. Norberg

Utvisningar: PHK: 3x2min | RHC: 6x2min
Skott på mål: PHK: 45 | RHC: 23

Matchens plussare:
5+
4+
3+
2+
1+


LIVE-länk: http://stats.swehockey.se/Game/Events/214250


Ett svar

14-10-07 | 17:36

Starkt jobbat!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt