Ramberget HC – Järnbrott HC 7-2

Match två innehöll också många mål- nu dock inte lika många bakåt. Järnbrott besökte oss i R-rinken en härlig höstkväll. Kanske var den inte härlig. Kanske regnade det. Jag minns inte helt enkelt. Tror dock jag tog en öl efteråt, och jag kan med stor säkerhet påstå att den var god.

Jag kan också med säkerhet säga att vi vann med 7-2.

Det har funnits ett utkast till ref om denna match redan innan dessa rader började skrivas, men det blev inte mer än ett utkast, då det som sagt hunnits med så många matcher mer, så tänkte att jag får skriva ihop allt till en ihopgojsad text om många matcher istället för en och en.

Nåväl, det jag skulle komma till var att rubriken på utkastet var 7 unanswered, för så säger de också over there, har jag lärt mig när jag spelat NHL14 mot Kalmar på kvällarna. Vissa har nu, lite snabbt, räknat ut att JB gick upp till ledning 0-2, och att vi sen gjorde resten. Ni som inte gjort det får tänka en stund till. Nu ska jag försöka få ihop matchen i ett stycke. Det kommer troligen gå sådär.

Vi börjar matchen oerhört mediokert, och slarvar både här och var, och tillåter ett ganska halvdant JB med lätthet spela sig igenom mittzon och de skjuter sen mot mål så fort de får tillstymmelse till läge, men Bullen får en bra start på matchen, vilket bådade gott. Vi bjuder också JB på ett antal 2mot1, 3mot2-lägen och även lite frilägen. Två av de sistnämnde utmynnar i mål. Som tur är laddar Pontan tillslut bössan från blå och drar iväg en långsam rökare, som det blir retur på, och där dyker Mr Gammal är äldst-Bengan upp och reducerar. Vi gör sedan även 2-2 innan periodvilan.

I andra perioden tar vi över betydligt mer, och JB skapar inte speciellt många chanser. De chanser de får uppstår allt som oftast via slarv av oss, men Bullen fortsätter spela lugnt och bra längst bak. Vi går upp till 4-2 innan det är dags för vila och seriöst prat i omkl.rummet igen.

Tredje börjar med att Bullen får ett friläge mot sig, som han gör en riktigt bra räddning på – en riktigt matchavgörande räddning, då vi kort därefter gör 5-2 och i princip dödar matchen. Vi får som sagt till ytterligare två mål, vilket gav självförtroende som vi tänkte ta med oss till bortamatchen mot Hovås. Det självförtroende skulle dock försvinna rätt fort i Askims ishall visade det sig.

Ramberget HC – Järnbrott HC 7-2

Målgörare i RHC:

-

Utvisningar: -
Skott på mål: -

Matchens plussare:
5+ Pontan
4+ Kriikk
3+ Bullen
2+ Kalmar
1+ Steff


LIVE-länk: -


Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt