0% mys

En katastrofal första period följt av två halvgodkända ledde till förlust med 3-7 mot ett starkt Veddige. Vi är som vanligt omänskligt underbemannade men det är inget vi kan skylla på i första perioden, då var vi bara allmänt bedrövliga.Vissa hade säkert Varbergsmatchen i baktankarna innan dagens match. Med lite tur och mycket hjärta lyckades vi nita Varberg på bortaplan vilket inte händer varje säsong precis, det har nog aldrig hänt faktiskt
. Skulle vi kunna upprepa den bedriften idag? Vi hade ett lika tunnt lag mot Varberg så varför inte? Kanske var det dom tankarna som gjorde att 99% av laget ställde ut skridskorna på isen för att sedan gå in i omklädningsrummet och dricka kaffe under de första 10 minuterna. Mycket tråkigt faktiskt .

Uppvärmningen

Den beryktade uppvärmningen är alltid unik när man spelar i Veddige ishall. Förra gången var det i stort bara Peter som själv körde en uppvärmning, denna gången var det något fler men det var inte många minuter och fokuseringen, ja den var helt enkelt inte där alls. Vanligtvis hade man blivit orolig och börjat skrika på varandra för att tagga igång men jag tror den där Varbergsmatchen gjorde att alldeles för många trodde detta skulle bli rentav enkelt. Det var tjo och tjim och det är visserligen så det ska vara, vi är ju inte division 3:s mysigaste lag för inget, men såhär i efterhand kanske man skulle skippat den sista koppen kaffe och värmt upp lite längre istället.

Period 1

0-4 efter 7.07 säger väl det mesta. Att ingen av dem var en målvaktstabbe säger kanske ännu mer. Vi blev utspelade av ett kvickt och hungrigt Veddige som i princip satte allt, ni vet det där goa flytet som inträffar ibland. Det är nog snarare Veddige som trappar ner än vi som trappar upp de sista 10 minutrarna under den första perioden. Vi släpper in ytterligare ett och det står alltså 0-5 efter periodens slut.

Period 2

Veddige börjar med hög fart även i period två men vi har till denna perioden tagit med oss huvudet och lyckas ganska enkelt stå emot deras inledande press. Sen kommer en sån där period i matchen som är väldigt avgörande. Antingen sätter Veddige ett par till och vi går fullständigt på knäna eller så börjar vi få in puckar och Veddige får svårt att ladda om. Nu blev det tyvärr något mellanting. Visst satte vi 5-1 och 5-2 men utöver det missade vi säkert 4-5 frilägen. Hade vi fått sätta en eller två till så hade matchen kunnat bli rentav spännande. Men som sagt, 5-2 efter två perioder och humöret steg ändå ett par nivåer efter att ha vunnit perioden.

Period 3

Vi börjar den tredje bra och får ett par fina lägen som tyvärr missas. Istället sätter Veddige 6-2 och då går väl den sista gnuttan hopp ur alla Rambergare. Veddige gör kort efter 7-2 innan vi kan trycka in 7-3 som blir slutresultatet

regarding the magnitude and longevity of these potentialDaily Activity buy viagra online.

.

Sammanfattning

Vi glömmer:

  • Period 1.
  • Den sjukt tråkiga resan fram och tillbaka till Veddige, no more denna säsong!

Vi tar med oss:

  • Vi vinner period 2 och 3 med 3-2.
  • Broder Jakob Broström gör första matchen i RHC-tröjan, välkommen till gänget!
  • Robin är tillbaka och gör mål direkt.
  • Crille diagnostiserades lunginflammation i morse men spelade ändå. Tokdumt visst, men vilket hjärta för laget!
  • Jonte gör en riktigt bra insats som back.

Nu laddar vi om inför söndagens match mot SH84
. Ännu ett topplag som ska få möta ett RHC som säljer sig dyrt på hemmaplan.

/Pontan (med en fot som mår mycket bättre!)

Info

Matchinfo: Veddige Vipers – Ramberget HC 7-3

5-1 P. Berglund
5-2 R. Cedwin | P. Berglund
7-3 D. Adolfsson | L. Jakobsson

Utvisningar: Veddige: 5x2min | RHC: 3x2min
Skott på mål: Veddige: 57 | RHC: 25

3 svar

09-11-26 | 3:31

bra kämpat, ni som var där.
ber om ursäkt för att jag inte medverkade.

nu tar vi verkligen och biter ihop, laddar om, och ger fiskesönerna en rejäl match på söndag.
vi har ju aldrig tagit poäng mot dem, så det borde var ganska bra med tändvätska, eller hur?

09-11-26 | 10:50

Mkt bra bendy! Alltid kul med ett välskrivet ref när man ligger hemma med lite väl hög kroppstemp och måste fördriva tiden… Sen att matchen ifråga blev en pinsam historia är ju en annan femma! Ja, nu är de bara ladda om! Tänk om vi är fler än 11 st på söndag, de vore ju riktigt nice!

09-11-27 | 21:29

Håller med föregående talare. Bra skrivet, gott att ha två makalöst bra sportskribenter i laget.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2