Äntligen!

Äntligen var det åter dags att sparka boll i vår lilla favoritbur där gruset är finare än på en Grekisk strand. 9 tappra medelålders ungdomar hade letat sig fram, och skoj, ja, det tycker iaf jag att vi hade. Eller?


Debutanten – Bullen letade sig fram till den beryktade buren direkt nu när det var dags, och visade prov på god fysik och ett och annat mål

11Impact of Erectile Dysfunction (ED)relative efficacy. The disadvantages include specific How long does sildenafil last?.

.

Kvällens överraskning 1 – Björk såg oförskämt fräsch ut, och nu börjar det verkligen märkas att han springer omkring med sin ipad, iphone och diverse på stadens gator mer än under arbetstid.

Kvällens överraskning 2 – Kalmar såg även han lite ovanligt fräsch ut. Tränat? Diet? Glädje? Ja, någonting var det.

Mest lovande beachkroppp – Tich såg tydligen väldigt tränad ut, vilket jag ju tycker han alltid gjort. Han hade finast beachkropp igår, en ”utmärkelse” han nog kan behålla, åtminstone tills Pekka dyker upp.

Kvällens motoriska målskytt- motoriska/notoriska? Ja, vad är det nu igen, Kalmar? Nämnd kille var iaf nog den som lade flest mål, som man säger i Götet. De flesta gjordes genom rejäl fiskning av snipern från Gråberget.

Kvällens Björk – Björk får pris i sin egna kategori, dvs kategorin där krockben och diverse mer lättsamma fula inslag ingår. Han var grymt het i början och hans ben gick som liar över motståndarna vader .

Kvällens snubbel- Björk var först ensam på toppen med en extremt snygg bollsnubbling, men Kalmar ville inte vara sämre och dråsade också i backen efter försök till bolltrix som slutade sådär.

Kvällens Ingesson – Pontan letar formen, och när inte riktigt bollen sitter som limmad på foten, ja, då får man göra som Ingesson, dvs att slå den några meter framför sig och springa älgkliv ikapp, och upprepa detta tills man är förbi alla motståndare.

Kvällens segaste- Detta får nog gå till Ferry, som ryktesvägen säger har sorgesupit en hel del iom det faktum att han bror lämnar/lämnat honom under en längre tid. Jag vill bara säga- vi finns för dig, Ferry!

Kvällens trixare – med Vailto m.fl borta klev plötsligt undertecknad in och bjöd på åtminstone en tunnel, en sulfint och framförallt något slags bicykletamål. Kan varit mitt snyggaste mål i buren- är nog faktiskt lite stolt och impad över mig själv, om man får vara det som svensk.

Kvällens bling-bling- Att springa i backen mot Davva var omöjligt, för man blev extremt distraherad av allt plingande, plongande och rasslande. Killen gör skäl för det faktum att han bor och huserar ute på den råa ön
.

Kvällens skada – Marcus som var med och körde hade svårt att anpassa sig från att lira finlir på Hedens konstgräs, vilket slutade med en stukad fot som under kvällen blev vackert tennisboll-svullen.

Kvällens bästa all-round- Bullen verkade aldrig tröttna och visade på mycket fin grundkondis.

Kvällens ost- Pontan stod i mål en kort stund i en av matcherna, fick ett skott på sig, och då lyftade han bara på foten och lät bollen passera under och in i mål. Ost, kort och gott.

Kvällens goalie- Davva var riktigt bra längst bak, men om man ser till den som är dum nog att slänga sig mest så får väl den utmärkelsen gå till mig, som också kan föra oss vidare till –

Kvällens mest korkade- att man som 29åring slänger sig som en 12åring i en grushög, ja, det kan väl gå som korkat, även om jag mest tycker det är roligt.

Kvällens bästa- med tunnlar/el, konstmål och räddningar så ger jag helt enkelt mig själv priset som träningens bästa.

Kvällens Zlatan/kvällens kaxigaste/kvällens osvensk- att hålla på att skryta om konstmål, räddningar och att man var bäst på plan, ja det är inget annat än osvensk och jävligt otrevligt. Undertecknad går från skrytsam till skämmig och avslutar detta lilla inlägg om årets första preseason-träning.

Hoppas vi får se fler ansikten nästa vecka på ännu en rolig måndagskväll!

Ps. Tich var såklart bäst på plan generellt sett, men det är ju sen gammalt, så han räknas in inte in i ovan skrift. DS

5 svar

12-05-22 | 10:30

Sorry att jag inte kunde komma.
Jag vet att min närvaro inte spelar roll, men jag är ju lite av en västansvarig. Så det sved lite i hjärtat att lämna återbud.

12-05-22 | 11:06

Erik nåt har jag väl lärt dig under alla dessa år?? be aldrig om ursäkt för att du va bäst!!!! inte lätt att vara ödmjuk när man vet detta 😉

12-05-22 | 11:15

Hebbe- din närvaro spelar alltid stor roll!

12-05-22 | 12:42

Nästa gång ska jag ta taxi till Buren. Inlinesåkningen tog knäcken på mig, därav segheten…eller var det spriten?

Var det bara jag som la märke till att spökträdet blivit ett vanligt träd? Vem är det som har varit och smyggödslat det? Kalmar har ju vuxenblöja, annars var han min hetaste kandidat.

12-05-22 | 13:15

Ferry! Du e min… Bara min!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2