Är vi mätta?

2-6 mot ett Lerum kändes ju inget vidare. Nu är det dags att rannsaka oss själva, knyta näven och börja hitta tillbaka till grunderna. Eller nåt sånt.Jag kan börja med att rannsaka mig själv, och jag kan inte annat än skämmas för mitt spel idag.
Det är lätt att skylla på att man inte ser något, att någon förlorar pucken mitt i slottet, men vafan – jag får väl jobba hårdare för att se pucken då, och vara mer alert hela tiden

.
Både målen i första ska jag likaväl kunna ta och likaså ett par av de i andra

other treatment modalities. When properly selected, sildenafil citrate Hyperprolactinaemia.

.

Sen märktes det väl att det var ett lag som kom från att ha gjort 13 mål sist, och ett lag som har problem med målskyttet just nu.
Det är då man får börja gå tillbaka till grunderna och se till att försvarsspelet börjar fungera på rätt sätt.
Mot ex. Chalmers hemma tror jag vi låg under med 0-1 inför sista.
Det är bra mycket bättre det, än att gå in till sista med 2-6 i baken .

Jag orkar inte skriva något längre om matchen, det lämnar jag till Pontan om han känner för det, och som sagt så är jag grymt besviken över mitt eget spel idag och ber om ursäkt för att jag inte presterar bättre.
Nu får vi se till att göra en bra match på onsdag.

5 svar

10-01-18 | 9:34

Bra skrivet Bella, och nej……. VI ÄR FAN INTE MÄTTA!!!

10-01-18 | 9:42

Kul med snabba och bra reff, behöver inte va romaner varje gång å rubriken säger ju ganska mkt! Hoppas vi inte har nöjt oss för säsongen å plockar fram ödmjukheten i försvarsjobbet till på onsdag, då tror jag puckarna kommer börja ramla in framåt också!

10-01-18 | 10:08

Håller med föregående talare. Våra problem igår låg inte i målskyttet utan i försvarszonen. Vi kom upp en och en och hade ett alldeles för långt lag. Fokus på försvarsarbetet på onsdag och så kommer resten sen.

10-01-18 | 10:58

Viktigt att komma ihåg att fortsätta vara positiva och ha roligt också. Förlora har vi gjort förut, och det är bara att plocka med de positiva sakerna och jobba vidare och ännu hårdare för varandra.

10-01-18 | 18:21

Det klart vi inte är mätta. Vi får som ni säger jobba på och försöka ha ännu roligare på isen, då kommer målen snart också. Men som de kloka skribenterna innan säger så måste vi ju bygga vårt spel på ett bra försvar. Annars blir det tufft att ta poäng mot nåt av ”topplagen”
Nu tränar vi och myser lite ikväll sen låter vi Hisingen sota för detta istället.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2