Blandad sommarkompottnyhet

Här kommer lite info innehållandes allt från isträningar och serieupplägg till fotboll och hemsidetips. Håll till godo kära rambergare!Det var fasligt länge sedan något skrevs här på sidan, förstår inte riktigt varför. Vad annat kan folk göra dessa sommardagar och kvällar än att sitta framför datorn och kolla hemsidan? Nåväl, lagets bloggare spelar ju numera fotboll i 7 olika korplag och snittar på 3 matcher per kväll samtidigt som han förstör sin lägenhet genom att först sätta maskeringstejp i hela sin lägenhet, sedan måla över allt och slutligen vänta så att färgen verkligen får torka fast på tejpen. När denne bloggare sedan rycker bort tejpen, rycker han naturligtvis bort stora strimmor av det nymålade. Nu håller han tydligen på att förstöra sitt golv också..

Grymt rolig barmark

Det har hittills varit en grymt bra närvaro på barmarksträningarna (jämfört med tidigare år iaf)
. Jag vet att det inte bara är jag som tycker tisdagskvällarna är veckovardagarnas höjdpunkt
. Senast var nog en av de bästa träningarna med högst koncentration och högst tempo, nu kom jag på att det var ju inte så konstigt eftersom någon stackarrrrre valde bio istället för fotboll
.

Isträning!

Ja ni läste rätt. Lagets näste pajas (efter bloggaren), ni vet han som hellre kollar på kommissarie späck än lattjar boll med grabbarna, har nämligen bokat in en istid i Slottskogsrinken nästa fredag. 18.30-20.00 är tiden och Kalmar kör även ett litet eget fyspass för alla intresserade direkt efter träningen.

Serien 2010/2011

Som ni kanske läst i forumet så har förbundet spikat serien och hur denna skall se ut kommande säsong
. Detta gjordes helt utan vår vetskap och ingen har på något sätt informerats, det var helt enkelt Hebbe som lyckades hitta det väl gömt på förbundet hemsida. Nåväl, följande lag kommer spela i vår serie nästa år:

Chalmers
Falkenbergs HK
Göteborgs IK
Härryda HC
Hisingen Hockey
HK Kings Kungsbacka
Hovås HC
IF Mölndal Hockey
Järnbrotts HK
KB Knights
Lerums BK
Partille HK
Rambergets HC
Skärgården Hockey
Varberg Hockey
Veddige Hockey

Alltså, 16 lag istället för de vanliga 13 där de nya är Partille, GIK och (håll i er nu) Falkenberg. Ånej, det är ju långt dit tänker du säkert nu, och det är det

bothered by little interest or pleasure doing things?• ”Were you ever the victim of sexual abuse (forced to generic viagra online.

. Men vet ni vad, det är precis lika långt att köra från Falkenberg till Göteborg (200km t o r), vilket alltså Falkenberg kommer få göra sisådär 26ggr nästa säsong. Så vi ska nog tycka mer synd om dem än om oss själva.

Hemsidetips

Avslutningsvis tänkte jag rekommendera en hemsida av yttersta klass, och anledningen till att den är av yttersta klass är i stort sett uteslutande på grund av namnet: Klicka här för att komma till sidan.

Filmtips

För er som inte sitter på jobbet eller har barn/svärföräldrar/farmor/mormor/nybliven flickvän bredvid så kommer här ett litet klipp som kanske kan muntra upp er i det dystra regnandet: Barnförbjudet filmtips

Ha en trevlig helg så syns vi på tisdag kväll!

Ett svar

10-06-12 | 9:45

tycker inte du ska vara elak, pontan! min hall är fin (skapligt) och numera också golvet (efter stor hjälp av hebbe och kocken) 🙂
för övrigt ett gudomligt inläggg!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2