Dålig andra period ledde till storförlust

Vi befinner oss i en svacka för tillfället, så är det bara. Tyvärr är det inte bara så att pucken studsar fel utan gnistan finns inte riktigt där. En lovande sista period bådar dock gått för kommande matcher.Förlorade matcher är inte riktigt lika kul att referera som vunna, de är dessutom inte lika roliga att läsa som de vid vinst så därför tar vi en kort och konsis genomgång. Bilden på Erik säger väl de mesta om hur det kändes att få storpisk ikväll
.

erka_stor

Vi inleder trevande men står upp ganska bra mot ett piggt Mölndal . Lite klen defensiv tillsammans med lite målvaktsslarv som vi inte är vana vid att se leder till att Mölndal vinner perioden med 2-0. Inte helt rättvist då vi skapar en del också.

I andra går vi ut och lämnar skallarna inne i omklädningsrummet. Mölndal kör över oss totalt och spelar stundtals väldigt fin hockey med nummer 27 (Tissel tror jag han hette) som utmärkande vass spelare i motståndarlaget

Total score 5-10 (severe); 11-15 (moderate); 16-20 (mild); 21-25 (normal).revascularisation • Manage within the viagra online.

. Erik i mål tröttnar efter femman eller sexan och Johan får ta över. Vi kommer aldrig in i matchen och åker stundtals runt som yra höns i egen zon. 0-7 är siffrorna efter period två.

Nåväl, period tre vinner vi faktiskt. Vi spelar dessutom upp oss ett par snäpp. Visst går Mölndal ner i växlar men det gjorde dom även i andra och spelade ändå ut oss. Nu står vi upp och kämpar in oss i spelet vilket ger resultat. Vi vinner som sagt perioden med 2-1 och har på så sett någon slags heder kvar ändå.

krikk

Om jag ska nämna någon som utmärkte sig i vårt lag finns det väl egentligen bara en och det är Niklas L som gör ett grymt bra jobb både i denna matchen samt den mot KB. Synd att du har fått börja med två skitmatcher Niklas men du är jäkligt välkommen och har gjort det grymt bra hittills!

Jag tror att mr Krikk summerade anledningen till denna förlust med två bra punkter:

  • Vi jobbar inte som ett lag i egen zon
    . Forwards ligger stundtals utanför zon och ”fiskar” kontringspass. Det håller inte mot såna här lag. Okej om man ligger under med ett mål och det återstår någon minut av matchen. Ligger man under med 0-5 i andra perioden är det dags att ta tag i spelet och det gör man genom att jobba stenhårt i egen zon (inifrån och ut).
  • Ett uppehåll på en vecka, mer för väldigt många, gör att det tar oss två perioder att ”komma igång”. Jag själv hittade flåset först i tredje, innan dess slarvar jag utomordentligt mycket enbart beroende på att jag inte orkar eller har kommit in i tempot än. Vi måste komma på den träning vi har och framöver kanske det är dags att ta steget upp till två pass per vecka? Som många har noterat så gör vi ofta dom bästa matcherna när vi är få spelare, detta beror garanterat på att de som spelar kommer in tempot/hittar orken snabbare.

laget

Hur som helst, nu blev det väldigt negativt och jag känner mig inte speciellt nere. Inte jämfört med KB-matchen iaf. Tredje perioden bevisade för mig att vi kan om vi bara vill. Jag tror vi kommer bjuda på en och annan skräll de sista matcherna som återstår denna säsongen. Det gäller att hitta myset igen och det får vi se till att göra imorgon på träningen, be there!

Info

Matchinfo: Mölndal Hockey – Ramberget HC 8-2

7-1 D. Pettersson
7-2 J. Broström | N. Lundqvist

Utvisningar: Mölndal: 3x2min | RHC: 8x2min, 1x5min, 1x20min
Skott på mål: Mölndal: 56 | RHC: 22

2 svar

10-02-01 | 7:23

Bra skrivet ”trots allt”! Kul med bilder…
Jag är övertygad om att vi kommer ta nya tag och komma tillbaka efter denna period av bedrövligt spel.

10-02-01 | 11:07

Så sant Ponta. Jag hoppas att alla kommer till träningen ikväll så att vi får chansen att komma igång rejält igen.
Måste ju börja spela mer som ett lag igen och visa mer hjärta igenom hela
matcherna.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2