Dönare, glidtacklingar, och framförallt en chip.

Måndagsafton och fint väder är bra kombination för en tur till buren. Detta verkar äntligen fler förstått, så denna gång slapp Pontan jaga folk under hela dagen då många direkt bekräftade sin medverkan. Trevligt! Som vanligt bjöds det på både kvalitet och mer mediokra inslag av bollsparkande. Roligt var det dock hela tiden, likt alltid.Direkt när man anländer får man första skrattet då man direkt hittar Björk som snackar i telefon om exklusiva biljetter till något band som spelat konstig musik i 40 år
. Sicken lirare
.

Bra uppslutning var det, och även en haltande Houkko dök upp

used to support the diagnosis of erectile dysfunction.the time) Almost What is sildenafil citrate?.

. Det har varit mycket snack under försommaren men nu dök han äntligen upp. Haltandet kom från att ha halkat på en hallonsorbé från Lejonet och Björnen där han ju checkar in ett par ggr i veckan.

Som tydligt tecken på att jag väldigt snart fyller 30 fick jag vara med i oldies-laget, som även bestod av just ovan nämnde Houkko, Silverräven, Tich, Dany och till sist även Pekka.
I det andra laget var det lite snubbar som jag inte minns så mycket om.

Lättast är väl som tidigare bara att skriva lite i punktform eller i den stilen av något slag.

Kvällens fint- Bengan visade prov på sin patenterade pausfint då han trollade iväg undertecknad bort mot Bäckebolsmotet och snyggt frispelade någon, typ Emil till ett säkert mål.

Kvällens Småland- Emil visade prov på att han är en äkta smålänning då han skulle ha mål och ”poäng” (?) lite här och var, och det bjöds då fan inte på något.

Kvällens volley- får väl gå till Tich och undertecknad som båda bjöd på varsina sköna volleyavslut- båda i mål faktiskt.

Kvällens debutant – Emil försökte komma förra veckan men åkte vilse. Denna gång gick det bättre, vilket såklart alla tyckte var ganska roligt. Inte jätteroligt, men ganska.

Kvällens kap- Ja, kan det bli någon annan än Björk? Jag tyckte han gick på boll- Pontan som stöp i backen tyckte det inte
. Snyggt och rätt roligt var det iaf, oavsett .

Kvällens trixer- går väl som alltid till Vailto.

Kvällens fallerande trixer- tillslut tog det stopp för Vailto som i en match fintade bort sig själv vid några tillfällen som bjöd in till baklängesmål.

Kvällens överraskning- Houkko. Haltande vid sidan av plan- het på plan. Bjöd på allt möjligt gott. En lårvolley utanför var nog grädden på körsbäret.

Kvällens häng- Pekka. Sicken spänst. Sicken kropp. Sicken hållning. Sicken nick. Sicket mål.

Kvällens suraste- Pontan. Blev som vanligt sur när det tillkom mål som enligt honom var ”fula”.
Jag säger såhär- har man inga passningsvägar får man gå på skott, dvs markerar man passningsvägarna för bra får man vara beredd på att man kanske skjuter mot det då tomma målet.

Kvällens mål- Houkkos magnifika chip.

Kvällens Chippen- Houkko

Kvällens Elmanderchip (dvs motsatsen till en bra chip) – Marcus försökte chippa både två och tre gånger, men var faktiskt aldrig riktigt nära att få bollen att passera högre än 1 meter över grusytan.

Kvällens incheckare- plötsligt är man bara en avbytare och man tror kanske någon blivit skadad, men nejdå- bara Pekka som satt sig med telefonen för att checka in.

Kvällens tår- Pontan blev inte incheckad i buren och blev ledsen.

Kvällens mobbare- Pekka checkade inte in Pontan, och det tycker vi såklart är lite elakt.

Kvällens duell- Silverräven vs Pontan.

Kvällens vinnare1- Oldieslaget

Kvällens vinnare2- Bengan blev svettig och då är han såklart en vinnare med sitt berömda bröst-V.

Kvällens dönare- Vailto hade ett antal sköna dönare, och likaså Emil. Vailto gjorde mål på en av sina dönare, medan Emil lyckades sänka undertecknad med en snygg stolp-rekyl
.

Japp. Nu kommer jag inte på något mer. Tror därtill jag måste jobba lite. Eller spela lite bubbleshooter på mobilen.

Hejsvejs.

3 svar

12-07-04 | 12:25

Så jävla bra! Skrattar högt på kontoret… Go oldies!

12-07-04 | 13:16

Blir jag inte incheckad nästa gång kommer inte jag dyka upp mer iaf.

12-07-04 | 14:27

Måndagarna är grymma men det man mest ser fram mot är referaten efteråt! Keep up the godd wörk, Erik.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2