En tappad poäng i Lerum

Det är väl tur att vi kör med tvåpoängsystem i vår serie, annars hade denna oavgjorda match varit ännu tyngre. 5-5 blev det efter att ha tappat från 5-3 i sista perioden.Det blir ett ganska kort och koncentrerat referat idag, ska upp tidigt imorgon och fantasiknölen är inte precis på högvarv. Med nästan fullt lag (ca 3-4 borta) och endast en målvakt åkte vi till Lerum för att vinna
. Lerum som har ett helt nytt gäng jämfört med förra året och ser väl troligen det här som något slags mellanår
. Dom har inte börjat serien bra och inför matchen hörde vi att en knippe nya spelare hade tagits in som gjorde säsongens första ispass i och med matchen mot oss.

Lerum var inte alls något dåligt lag. Dom satte hög fart direkt och vi var inte alls med. Under större delen av första perioden kändes det som att vi jobbade i uppförsbacke

erectile dysfunction should be probed, including specific How long does sildenafil last? informed of all of the available and acceptable treatment.

. Vi kämpade och slet men det mesta gick emot oss. Som tur var lyckades vi kvittera Lerums ledningsmål tack vare ett kämpamål från Porse, hade vi haft 0-2 inför andra perioden hade det varit betydligt tyngre
.

För ovanlighetens skull går vi in och gör en helt strålande andra period. När hände det senast i Rambergets historia? Vi spelar ut och är effektiva i avslutningarna. Björn gör det enda rätta vid ett friläge och skjuter slagskott stolpe in medan Kriikkula snirklar in sitt friläge mellan benen på en annars ganska hyfsad Lerumsmålvakt
. Crille sätter också ett och Davva drar till med ett stenhårt (ironiskt) skott från blå. 3-5 efter andra perioden alltså, grymt!

Sen händer ju det som inte får hända. Lerum taggar till och vi taggar ner. Redan i de första bytena märker man att vi inte är med på isen. Det var bara en tidsfråga innan reduceringen skulle komma, vilket den gjorde 6 minuter in i perioden. Inte helt oväntat hänger vi mer med huvudena och femman trillar in bakåt också efter ca 11 minuter . Starkt av oss att hålla ut resten av perioden men ack så surt att vi inte kunde sätta fart direkt i tredje och punktera matchen.

Martin slår för övrigt något slags rekord och får två personliga 10-minutare vilket leder till att han får 2+10+10+20 minuter plus en 2:a till för tripping. Mycket bra jobbat Konkell. Kalmar som hade otur och kom lite sent gjorde en riktigt bra match, var det månne för att han inte hann äta så många arraksbollar innan matchen på grund av all stress? Kanske tappade han även ett par kg på grund av denna stress? Hur som helst såg herr K mycket pigg ut!

Domaren var tyvärr åter igen en tragedi och det påverkar oss såklart, det påverkar oss dock för mycket än vad det borde!

Nåväl, en pinne i Lerum är det inte varje gång man lyckas ta så vi får vara nöjda ändå. Nu väntar Hisingen på söndag vilket blir en härligt tuff nöt att knäcka!

Peace out

Info

Matchinfo: Lerum BK – Ramberget HC 5-5

1-1 M. Porseman | M. Kriikkula
3-2 C. Gustafsson
3-3 M. Kriikkula | C. Ahlbjelke
3-4 B. SUndström | C. Ahlbjelke
3-5 D. Pettersson | C. Gustafsson

Utvisningar: LBK: 6x2min | RHC: 1x20min 2x10min 8x2min
Skott på mål: LBK: 32 | RHC: 35

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2