Hårda skott, mysiga män och lite blött i hörnen.

Ännu en trevlig måndagskväll har genomförts. När blir det två gånger i veckan? Ikväll var det deltagarrekord, vilket ju såklart var trevligt. Vi lyckades dessutom hålla uppe tempot rätt bra, vilket gjorde att man blev rejält trött, trots många avbytare. Bra att träna lite på det också, för vissa matcher i vinter kommer vi säkert ha fullt lag.Kvällens gästspel- Kapten Karlsson dök upp, och med tanke på att han efteråt sa att han inte lär dyka upp förrän första ispasset härnäst, så går väl det hela som ett fint och uppskattat gästspel.

Kvällens målskytt- Houkko och Dany öste in mål för de svarta
. Möjligen fanns det dem som gjorde fler i det andra laget, men de gjorde så mycket mål överhuvudtaget så jag skiter i dem.

Kvällens debut- ännu en smålänning dök upp, och är denne trevlige Pontus lika bra på isen som på fotbollsplanen så kan det bli ett trevligt nytillskott.

Kvällens krokben- ja, han prenumererar på detta, men han är liksom oslagbar, Björken. Nu minns jag inte riktigt vem det var som fällde honom nere vid vårt mål, men jag minns den snygga hämnden när han kör ett klassiskt fälleben bakifrån

system and adequate blood supply to the penis and a• ”How was your sexual functioning prior to this time?” viagra pills.

. Underbart!

Kvällens chip- vi har ju sett många misslyckade chipar, men oftast då sådana som inte lyckats lämna marken ordentligt- denna gång visade dock Karlsson prov på en extremt hög och fin chip från nära håll som försvann upp i skogen. Fint.

Kvällens blick för spelet- Tich.

Kvällens Dressman – att det är bra erbjudanden på piké-tröjor verkar inte undgått Mike som verkar köpt in så många att han till och med kan träna i dem. Eftersom Dressman har knappgaranti kan Mike därtill knäppa alla knappar utan att för den skull springa omkring och vara orolig.

Kvällens ryggtavla- Houkko.

Kvällens outfit – Limpan. Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Det blir värre/bättre för varje gång. Igår såg man väldigt mycket konturer, och det gillar vi ju.

Kvällens assist- Houkko avgör hela kalaset med en hemåtpass till absolut ingen alls i det egna laget. Däremot stod där 3 motståndare. Man kan säga att det blev en dyster sorti för det svartklädda laget.

Kvällens räddning- när Pontan fick 3 chanser hade jag lite tur när jag låg och sprattlade i gruset, men det hela bör ändå delas med nya Pontus som snyggt hann i fatt en boll på mållinjen och gjorde därtill ett solomål direkt efter.

Dagens ogiltiga nodstruktur- har en dator bredvid mig där det över halva skärmen nu står ”ogiltig nodstruktur”. Vet inte vad det innebär, men ville ändå förmedla denna info till fler.

Kvällens bläckfisk- Bengans händer och framförallt fingrar.

Kvällens tunnel- jag gjorde en tunnel på Bengan. Det lär inte hända igen på ett par år, minst.

Kvällens synfel- Emil. Det finns snygga glasögon nuförtiden. Och linser
. Man är inte en sämre människa bara för att man måste ha lite hjälpmedel för synen. Bara så du vet.

Kvällens miss/ar – hela svarta laget i de två första matcherna, med stjärna i kanten för Tich, Björk och kanske..Dany? Det var vid ett par tillfällen rätt många missar av hög klass.

Kvällens skrattattack- Limpan vid någon av ovan nämnda missar.

Kvällens problem med underlaget- Björk önskade nog att han haft lite dobb under skorna, då han halkade snyggt i de blöta hörnen ett par ggr. Snyggt var det iaf.

Har jag glömt något viktigt?

3 svar

12-08-07 | 11:22

Du levererar som vanligt Erik!
Tror nog fan att det svarta laget vann ändå…

12-08-07 | 12:56

Du glömde Huuokos kanon i ribbkrysset. Det var värt en seger bara det.

12-08-07 | 13:06

Sannerligen!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2