Helgens spel

Grudspelet slut, Ducks ute. Kanske kan vara lite objektiv på hockeyn för en gång skull. Vi granskar åttondelsfinalerna men avvaktar spel. Hittar istället värde i fotbollen. Häng med...Grudspelet slut, Ducks ute. Kanske kan vara lite objektiv på hockeyn för en gång skull.
Å andra sidan så är det väldigt svårtippat denna första omgång. the Bookmakers lägger väldigt tighta odds på favoriter och historiskt sett så blir det väldigt tighta matcher med mycket övertid. Moneyline spel är att rekomendera men känns ju inte helt rätt att lira t.ex. Sharks till 1.40 mot Avs. Vill minst ha 1.50, gärna 1.60 på lag som jag TROR vinner enkelt.

Åttondelarna ser ut som följande:

Buffalo vs Boston
Svårtippat som attan där Buffalo är favorit. 1.60 mot 2.45 på att vinna matchserien och tyvärr är detta bara 1 av 2 serier med vad jag kan hitta underdog vinst. Boston är riktigt i form med 8 vinster sina senaste 10 matcher men då ska de få hål på Miller som kommit att bli övermäktig i kassen. Boston mot Miller helt enkel.

Pens vs Ottawa
Blir säkert en jämn serie detta också om inte Pens tänker på annat och blir överkörda

the overall cardiovascular condition of the patient. Is this viagra pills options with patient.

. Sens kommer inte att göra det iaf. Kovalev borta för Pens vilket är ett tungt avbräck. Crosby är riktigt het med 6 mål och 20 pinnar senaste 8 matcherna. 2-2 i matcher denna säsong. Pens drar längsta stråt.

Nucks vs Kings
Tyvärr håller nog inte Kings sig starka här. Gillar dem annars. Starka hemma i L.A. Kommer vara vaksam på oddsen här då jag tror på en lång serie där Nucks drar längsta stråt. Sedinarna är i ruskig form.

Phoenix vs Wings
Jämn serie även här och även om den röda maskinen knackat sig fram stora delar av denna säsong som kan jag inte göra annat än att hålla dem som favoriter här
. Zäta var grym i senaste matchen då de besegrade Hawks med 3-2 på övertid. Pojkar kan!

Washington vs Montreal
Cupfavoriter. Fan va bra de kan spela. Cans som kan spela mycket bra försvarspel kommer inte kunna stå emot. De vinster Cans tagit i år mot topplagen har skett på ungefär samma sätt.  Cans har försvarat sig så bra att motståndarna inte kommit till farliga lägen. Oftast i egen zoon. Motståndarna har blivit frustrerade av 80% puckinnehav och knappt några skott att de börjat chansa efter någon periord med svårare pass och Cans har kontrat. Händer inte i denna serien Caps kommer mala ner Cans. 4-1 matcher?

Sharks vs Avs
Sharks alla dagar i veckan.

Hawks vs Nashville
Hawks alla dagar i veckan.

Devils vs Flyers
Återigen en tight serie där vem som helst kan gå som vinnare ifrån. Alldeles för lamt från Flyers sida som med nöd och näppe klarade slutspel efter en 2-1 vinst på straffar mot Rangers då Jokkinen missade sista avgörande. De dominerade annars matchen där Lunkan var bra, inte dominerade, men var bra och hade mycket tur med stolparna som sina bästa vänner.  Men tycker att inställningen borde varit bättre från båda lagen. Samma poäng, lagen på 8:e och 9:e plats i tabellen. Det borde vara krig. Flyers har 5-1 mot Devils denna säsongen och det är väl just därför jag hittar värde. 1.43 mot 2.90 på bet365 är ett ganska klart överodds på denna serie som kan sluta hur som helst.

Vi lämnar hockeyn och avvaktar första omgången. Tippar en lite peng ”matchserievinnare” på mina underdogs Boston och Flyers och väntar in de andra matcherna.

Lämnar istället för fotbollen.

Match 1: Tottenham – Chelsea
Spel: Chelsea
Odds: 1.90 @ Bet365, 1.95 @ Betfair
Insats: 7/10
Spelstopp: Lördag 17 April, 17.25
Resultat:

Chealsea

Chealsea

Brukar bli jämnt på White Hart Lane lagen emellan och Tottenham har nu 3 raka hemma med 7-2 i målskillnad.
Lagen de mött har dock varit Pompy, Blackburn och Everton och det blir ett helt annat motstånd nu. United har en tuff match borta mot City nu på lördag och det börjar dra ihop sig. Tror på Chelsea som vinnare iår och då måste man vinna sådana här matcher. 1.95 är ok . Kan ju inte påstå att det är ett överodds men eftersom jag tror på chelsea så räcker det gott och väl för mig.

För er som ska vill ha någonting för dagen så kan jag tipsa om Tottenham-Arsenal.
Svårtippat med ett överspel borde väl sitta tycker jag. Arsenal som troligtvis har avbräck på försvarssidan (Song, Gallas, Gibbs)  kommer få svårt att hålla nollan men tror ändå de kan hitta målet, även utan Fabregas som är ”out of season” och utan Arshavin. Sägs även att Van Persie ska vara från start vilket verkligen skulle behövas, i truppen är han iaf
.
Tottenham då? Jo, en hel del avbräck de också. Inte mindre än sju sådana med bl.a. Woodgate, Palacios, Lennon och Krancjar. Mycket offensivt men någonting säger mig ändå att vi får se en del mål på White Hart Lane i afton. Arsenal som har vittring på ligan kommer att göra allt för att vinna detta ”north London derby” och det kommer att gå hett till. 4,5 kort i matchen är ganska bra värdering. Inta alls omöjligt att det blir fler. 2.10 på det får väl ses som ok. Men helre spelat över 3,5 kort till 1,70.

Match: Tottenham – Arsenal
Spel: fler än 2,5 mål
Odds: 1.86 @ Betfair
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.55
Resultat: Rätt!! 3 mål i matchen. Säger bara en sak. Gomes! Vilken jävla målis. Undra om han stått emot om van Persie kommit in i halvtid eller från start?

Match: Tottenham – Arsenal
Spel: fler än 4,5 kort
Odds: 2.10 @ Betfair
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.55
Resultat: Fel!! 4 kort, inte den kampen jag spekulerade. Tottenham var för överlägsna i 75 minuter. Arsenal var uppgivna. Titeln borta nu.

Missade Jackpot på målsnöret. Låg ett till kort i luften långa vägar. Huvudspelet sitter iaf så vi slutar dagen på PLUS. Det är huvudsaken.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2