Inför kommande veckan

De flesta har säkert redan hört om- eller misstänkt att det är något vajsing med våran hall, alla andra hallar i Göteborg har öppnat men inte Rambergsrinken. Det är tyvärr ingen som har några fasta besked än men det är såhär det ligger till:Vi blev informerade från Göteborgs Hockeyförbund för två veckor sedan att Rambergsrinken, tillsammans med samtliga hallar i Göteborg, stängdes som en säkerhetsåtgärd för all tung snö som hade kommit. Alla hallar skulle undersökas för att sedan öppnas så fort som möjligt (det ligger ju i allas intressen att hallarna är öppna då mycket pengar går förlorade för Göteborgs Förvaltning plus att vi inte får träna)
.

Det gick en vecka och precis som utlovat så öppnades dom flesta hallar igen, dock inte Rambergsrinken
. Ingen hörde av sig till oss, varken från förbundet eller förvaltningen, utan vi fick ringa och fråga om rinken var öppen eller inte . Som ni vet så var den inte öppen men vi fick inga klara besked om varför men förbundet sa att den med största sannolikhet skulle öppnas inom kort. Så blev det inte heller som ni vet.

Nu har jag blivit kontaktad av diverse utomstående personer som på ryktesväg har hört att läget i Rambergsrinken är kritiskt. Det pratas om balkar vars fästen har släppt och att detta inte skulle berott på snön utan snarare vara en konstruktionsmiss. Nu vet vi ju att rykten har en tendens att förstärkas ju längre bort i kedjan de når, men sällan är de tagna från luften.

Läser man på Göteborgs hemsida står det inte mycket

• Office Intracavernosal Injection TestsVacuum Constriction Devices buy viagra online.

. Dock uppdaterades sidan för bara två dagar sedan. Värt att notera är också att absolut INGEN från förvaltningen har kontaktat oss gällande detta. Vi har hyrt hallen imorgon för träning och hela kommande helg för cupen men ingen har ens varnat oss för att det kan skita sig. Bedrövligt?

Så, imorgon bitti kommer både jag och Bengan att ringa till förvaltningen från klockan 07.00 tills de svarar och ger ett fullständigt besked inför helgen. Vi har flera långväga gäster (bl a norska Tönsberg som blev det sista laget att tacka ja till cupen) som naturligtvis måste ha besked omgående. Med största sannolikhet blir det ingen träning imorgon, men jag vet inte säkert. Ni får helt enkelt kika in här på hemsidan imorgon runt lunch för då bör vi ha fått ett besked.

7 svar

10-03-07 | 20:08

VAFALLS!!!

Känns ju bra man spelat i en hall som egentligen aldrig vart 100-procentig.

10-03-08 | 8:55

Fan, Tönsberg alltså… Spelar inde dom i Div. 1?

10-03-08 | 16:39

Tidigast Onsdag 10/3 öppnar Rambergsrinken.

Det går inte fixa träning ngn anan stans?

Farbror Bosse

10-03-08 | 16:44

Jo vi ska försöka med det men först måste vi få besked om hallen kommer öppna på onsdag eller inte. Bengan väntar på besked som kommer idag eller imorgon.

10-03-08 | 16:45

@houkko: Det är Div1-lagets farmarlag som kommer 🙂

10-03-08 | 16:57

@Pontus: Puh, tänkte ett tag att jag var tvungen att ställa ut BÄGGE skridskorna på isen 🙂

10-03-08 | 17:36

Nejdå, vi ska inte börja med sånt vi aldrig tränat på. Stor risk att vi gör illa oss då.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2