Kära Tobbe skrev ett inlägg

Jag får väl ta och kommentera Tobbes inlägg, eftersom det är jag själv som har skrivit det hela han kommenterat. Allra först- tack för ett konstruktivt inlägg. Det skrivs för få sådana i vår gästbok:) Nåväl. Vidare vill jag inleda med att säga att då inläggen kommer från mig, så det är framförallt mina egna tankar och åsikter som hamnar här, och det känns viktigt att jag poängterar detta. Hur majoriteten tycker kan inte jag svara på.Men ursäkten tycker jag sitter fint, och just avsaknaden av något som ens liknande en sådan under helgen är väl en av anledningarna till att det kanske blev en storm i glaset

.
Jag och några andra fick tillfället att prata med en ledare i Jkpg Blue efter första matchen. Det var väl kanske framförallt jag som samtalade med honom tillslut och den totala bristen på självinsikt gjorde väl att brisen i glaset tilltog.

Men ja, visst kanske det blev en storm i ett glas med bubbelvatten.

Vidare så var det precis som Tobbe säger- ett antal isolerade händelser och spelare. Framförallt spelare
. Händelserna fanns det gott om, men det var från ett fåtal i antalet när det gäller spelare, ja. Det är väl främst så få som 2, som jag minns mest och bäst.
Jag har inte varit i Ramberget lika länge som Tobbe själv, men känslan jag har fått efter två säsonger i Ramberget, är att dessa spelare inte skulle spelat mer än max en match med oss.
Vi har både en tränare och ett lag som inte skulle acceptera att exempevis en enskild spelare drar på sig 10 minuter i 2:or på en period. (lägg där till abuse-utvisningar på samma spelare i åtminstone 2/3 matcher)

För mig vinner man som ett lag, förlorar som ett lag, och uppför sig som ett lag.
Vi hade ex. en spelare som vid en match denna säsong gick av isen efter matchens slut, utan att tacka motståndarna. Detta accepterades varken av Tich eller var resten av laget, och denne spelare insåg sedan själv att beteendet inte varit korrekt och bad om ursäkt.

Jag såg samma killar i Jkpg Blue uppträda dåligt i alla 3 matcher under helgen.

Ang. hur vi spelar så är det självklart att jag har en subjektiv syn på det, då jag spelar själv, och i stundens hetta ser man aldrig saker på samma sätt som från ”rinkside”
.
Men jag tror mig ändå kunna säga att det inte finns någon i vårt lag som spelat så systematiskt fult, som jag tycker dessa fåtalet spelare i Blue gjorde.
Väldigt synd, då man även kunde se att det fanns bra hockeyspelare i dem, vilket både dem själva och laget skulle tjänat stort på om de tagit fram istället.

Vad som sedan skall ske med ev med- eller icke medverkade i cupen nästa år får de som är ”håller i trådarna” bestämma

1 2 3 4 5 buy viagra the application of an elastic band at the base of the.

.

Nåväl. Vi avslutar så och går vidare mot en trevlig försäsong och en förhoppningsvis trevlig säsong 09-10 för Ramberget HC, och jag hoppas att så även blir fallet för Jkpgs båda lag, och jag hoppas båda lagen hade trevligt under cup-helgen.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2