Matchrapport: Hovås HC – Ramberget HC 6-4

En riktigt sur förlust blev det mot Hovås efter ett numera traditionellt tremålstapp i första följt av en ganska godkänd insats.Med nästan fullt lag åkte vi till Askim ishall för att möta ett av de troliga topplagen i vår serie denna säsong. Bella, mysbrallan, porse och porslinet saknades men det var inga problem för coach Tich att ta ut tre femmor plus ett par gubbar till.

Period 1

Ja vad ska man säga? Åter igen så börjar vi ganska trevande och med alldeles för stor respekt för Hovås som sätter det ena skitmålet efter det andra. Jag är inte alls lika bra som Bella på att komma ihåg själva målen och hur dom kom till men i stort sett alla var försvarsmissar som enkelt kunde undvikits. Framåt såg det ändå inte så pjåkigt ut, 0-3 speglade inte matchbilden då vi stod upp bra och lyckades skapa ett par vassa chanser.

Period 2

Coach gjorde om i femmorna och sakta men säkert började vi inse att om vi spelar det fysiska spel vi kan tillsammans med ett enkelt, rakt och djupt spelsätt så var Hovås inte speciellt svåra att checka fast i deras egen zon
. Man kan väl inte säga att perioden var briljant men ändå godkänd. Dan bröstade in vårt första mål vilket nog var skönt för laget efter ett par missade frilägen. Perioden slutade 1-5 om jag minns rätt. Jim gjorde premiär i Rambergskassen då han tog över målvaktsjobbet från Johan någon gång i andra perioden också .

Period 3

Tredje perioden avslutade vi, även det som vanligt, på ett mycket fint sätt
. Dan nätar 16 sekunder in i perioden och undertecknad lyckas skjuta på mål och få in pucken trots att Kalmar står framför och täcker, Kriikkula sätter en riktigt fin kasse genom att sprätta upp den i taket från ingen vinkel alls. Helt plötsligt var det match igen! Hovås är skärrade och tar en time out samtidigt som vi känner oss piggare än under hela matchen. Trots spel 6 mot 4 lyckas vi inte få in fler puckar men gör ändå en grym period. Jim gör för övrigt en suverän första match genom att spela lugnt och stabilt.

Sammanfattningsvis

Ja det börjar kännas tjatigt men det måste sägas. Vi är inte långt ifrån alltså. Kan vi bara släppa den här respekten/nervositeten eller vad det nu är i början på matcherna och kanske försöka göra ett eller två mål framåt istället så kommer vi börja vinna matcherna mot topplagen. Coach får ta hand om plusutdelningen men personligen tyckte jag Crille och Dan utmärkte sig idag med stora kämpainsatser och för Dans del två viktiga mål.

Info

Matchinfo: Hovås HC – Ramberget HC 6-4

5-1 D. Adolfsson
5-2 D. Adolfsson | L. Jakobsson
6-3 P

Causes And Risk Factors How long does cialis take to work? is to facilitate the patient’s and partner’s (if available).

. Berglund
6-4 M. Kriikkula | C. Ahlbjelke

Utvisningar: RHC: 6x2min | Hovås HC: 7x2min
Skott på mål: RHC: 29 | Hovås HC: 38

2 svar

09-10-29 | 14:04

Vart hittar man interna inlägg? Antar att man måste ha något inlogg… eller?

09-10-29 | 14:28

@Martin: Klicka på ”Logga in” längst uppe till höger på denna sida, fyll i samma login och lösenord som du har till forumet. När du är inloggad får du fram ett extra menyval som heter Internt, där hittar du allt.

/Pontan

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2