Nära mot SH84. Lite längre ifrån mot Partille.

Vi har i alla fall roligt tillsammans.Ja, vad ska man säga?
Det vill sig inte helt enkelt mot Skärgårdsgrabbarna

.
I fredags var det så nära, så nära .
Så jävla nära
.
Vi började ju matchen redan förra söndagen, och bjöd redan då på bra spel, där en jämn förstaperiod bjöd på att
SH84 gör mål när vi bjuder till ett långt PP, där de får nästan 2 min i 5mot3, och tillslut hamnar pucken i nät.
Vårt mål minns jag inte, och inte heller vilken period det föll i, så jag går raskt vidare till andra perioden, där vi tar över spelet i de 12 minuter som spelas innan isen brakade ihop.
SH84 får några kontringslägen, men vi är med bra hemåt, och de skapar inte många skott på mål, men liktväl får de in en puck, när vi råkar gå bort oss, och de kommer i ett 3mot1-läge, och där pucken letar sig in efter ett bra avslut/ett skott som jag i målet skall ta
.
Sedan bryts matchen, då isen agerade på ett felaktigt sätt, dvs var mjuk och tunn.
En knapp vecka senare fortsätter vi med 1,5 period till

identification of that segment of the aging maleencouraged during initial evaluation. These would cheap viagra online.

.
Inga andra spelare än de som var med på ”första” matchen fick vara med, och vi tappade tyvärr några, och fick spela på 2 femmor.
Jag kör på lite snabbt här.
Vi spelar mycket bra i 25/28 minuter, och klarar av att inte släppa in mål i de sekvenser av matchen vi blir virriga, ängsliga, trötta osv osv, och har vänt matchen efter den andra/första perioden, då vi smällt in 2 pytts och har 3-2 inför den avslutande ronden.
När vi gör 2-2 eller om det var 3-2 föregås det av att vi är rejält trötta i egen zon och bjuder på 2-3 div4-hakningar av hög klass, men Mr Svensson med de röda grejerna på armarna ser absolut ingenting, spelet vänder och vi trycker in målet, och ja, då trodde jag att vi skulle ha marginalerna med oss denna match.
Det hade vi också, tills 3 min kvar. Komiskt och signifikativt för säsongen är att vi såklart gör ett individuellt misstag i anfallszon, som efter några om och men leder till att det står 3-3 på tavlan med cirkum 2-3 min kvar.
Någon halvminut senare är det 3-4.
Jävligt bittert, kort och gott.
Jag orkar inte tänka till mer om vad det finns att säga, och inte heller om matchen igår. Det får Pontan göra isf.
Det är som det är, helt enkelt.

Jag tröstar mig med att vi har träning ikväll, och hur surt det än varit med 2 förluster i helgen, så vet jag att jag skratta och ha roligt, likt varje måndagkväll.
Vi är ett fantastiskt lag, och vi får försöka komma ihåg det, och likväl att vi har en helt ny serie framför oss snart, och där kan vi verkligen börja om från 0, vilket skall bli skönt och roligt.
Slutligen känns det såklart underbart att Kalmar är tillbaka, och jag vill också passa på att påpeka att Linkan inte bara kan prata roligt- han är väldigt söt också.

Hej/RHC

Ett svar

10-11-29 | 17:39

gärna bra förslag faktiskt =) ligger nåt i d

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2