Nytt ställ, många mål – en trevlig fredagskväll.

En viss "spänning" kunde uppstått både i första perioden, då vi lade av att spela efter 3-0, och likaså när vi ledde med 5-2 inför sista, men Fotskäl skulle spela PP i 4 min- men då lyckades de inte ens komma in i vår zon. Ja, kort och gott blev det en trevlig fredagskväll med en hel del fina prestationer, och framförallt väldigt fina tröjor.De nya tröjorna satt som smäcket, glänste fint, och inledde med vinst. Bra nya tröjor, helt enkelt (bortsett storleken på min tröja då.. 🙂 )

Fotskäl som tagit poäng mot både Järnbrott och KBA och det kändes som det gällde att vara på tårna från start.
Det var vi också, och det dröjer inte mer än cirka 2 min eller något sådant innan vi trycker in pucken bakom en lite osäker Fotskäls-målvakt.
Sedan fortsätter trycker framåt, och både 2an och 3an kommer

.
Efter detta blir vi plötsligt väldigt bra, och vill mest glida omkring och ändå göra mål. Vi slarvar rejält ett par ggr bakåt, vilket tillslut leder till att de reducerar då en helt ostörd Fotskälsspelare får styra in ett backskott.
Vid ett tillfälle blev jag lite sådär arg på misstagen vi gör, men det slog mig i samma stund som jag skrek att- vafan, jag ska väl ta lite puckar också? Jag kan ju faktiskt inte räkna med att Fotskäl ska sakna chanser helt. Därtill förstår jag att man gör det lite svårt för sig i sådana här matcher

The final treatment option for ED is the surgical- if patient is on nitrate therapy, stop generic cialis.

.
Så jag ber lite om ursäkt.

I andra tar vi åter tag i taktpinnen, och går upp till 5-1, innan Fotskäl reducerar, genom ett mål som aldrig borde godkänts. Ett solklart handpass i mittzon gav ett friläge, och tyvärr fokuserar jag på annat för en stund, vilket är väldigt illa. Det är ett ganska bra avslut, men jag/man ska spela till domaren blåser, och med bättre fokus kanske jag hade tagit pucken.

Perioden blir sedan ganska sönderryckt av utvisningar åt båda håll. En ganska petig domare bidrar, men samtidigt var många utvisningar solklara, då både vi och Fotskäl hakar och dylikt alldeles för mycket.
Vi åker sedan på ett matchstraff efter att Kobra fått ett par fula tilltag mot sig framför mål i vårt PP, och tillslut ger igen. Kobra får sedan ta hand om 3 Fotskäl-spelare, men domaren tycker det är viktigare att beivra att jag åkte över röd och snackade lite med Jim.
Har faktiskt aldrig varit med om att åka på en sådan utvisning, och även om jag vet att regeln finns så har jag nog som mest fått en tillsägelse/varning för det . Personligen tycker jag det är otroligt småsint att ta en sådan utvisning, och min irritation var ganska stor. Dock ber jag laget om ursäkt för en onödig utvisning.
Sedan är tydligen Kobra avstängd tillsvidare, och varför det blev så har jag ingen aning om.

I 3e ska Fotskäl börja med PP i 3-4 min, och hade de fått in en 3a där kanske det blivit lite nerv, men de tar sig inte ens in i vår zon då.
Vi fortsätter sätta lite mål framåt, en del väldigt snygga.
Fotskäl får ett till tröstmål, efter slarv av oss, men matchen slutar med fina 9-3.

Sammanfattning- bra med mycket mål, men i övrigt behöver vi ju knappast ta med oss så mycket till nästa match, då vi ska möta Järnbrott.
Då gäller det att ta fram det riktigt riktigt bra spelet över 3 perioder igen. Det är ju kamp om 4e-platsen nu, mellan oss, Järnbrott och KBA. De sistnämnda har kommit riktigt starkt på slutet, och slog tillbaka Järnbrott igår med 6-1.
Från igår kommer väl bara Kobra saknas, hoppas jag, och kanske tillkommer någon? Och just ja- Påven fick en tand utslagen, så hans medverkan är väl tveksam. Om Viktor läser detta- sluta spela Porse och var med på söndag. Foten kommer inte bli sämre av lite hockey.

Domarinsats- 3/5
Jag var ju väldigt irriterad på mannen i svart, men det är ju fan ingen ovanlighet. Kanske borde sluta med det…
Med lite distans och om jag åsidosätter mina egna personliga tankar om vissa saker, så var han nog ganska bra. Han måhända var petig, men som sagt- vi får skylla oss själva. Det är bra att vissa lär sig att ge fan i att ex haka sönder sig så jävla mycket.
Sen ställer jag mig frågande (pga de muntliga ”rapporter” jag fått) till situationen som ledde till Kobras matchstraff, men såg samtidigt inte så mycket av det, så vi får väl helt enkelt se vad som händer där.

4 svar

11-11-19 | 15:15

Satan så snygga tröjor. Jag blev lite upphetsad av att se bilderna nu. Längtar plötsligt väldigt till imorgon. Wii! Ladda och ladda än mer nu, kära mysisar!

11-11-19 | 17:56

Mycket flott reportage som vanligt mr 50 🙂

Vilken tid samlas vi i byssjan imorgon?

11-11-19 | 20:00

Bra match!!

5+ Krekk

4+ Mike

3+ Ferry

2+ Vailto

1+ Övik

Men allra flest + ca 33st till MANKAN sicken ersättare han e!! GULD värd

11-11-20 | 9:46

Svarar mig själv, Bantan har skickat ut sms ju 🙂 11.45 byssjan

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2