Preseason III

På eftermiddagen öste regnet ner, men väl vid avspark för ännu en trevlig afton sken solen, även om det rosa laget vann en match mer eller mindre på deras hårda vattning av planen. Trevligt var det iaf, och skoj med så mycket folk!Kvällens comeback- Roger Osten Persson dök upp som gubben i låddan och bjöd på hårda tacklingar, hårda skott och lite osthål. En fantastisk comeback i buren!

Kvällens bästa- sitter och funderar och funderar. Är det Pontan igen? Jag tror nästan det? Karlfan verkar ju vara grymt inspirerad och är just nu Kung i buren.

Kvällens bästa oinspirerade- Slog mig vid något tillfälle att Påven såg väldigt slö ut, men likfan är han hur stabil och bra som helst i spelet
.

Kvällens fulaste- det var ju ett antal småfula ting som inträffade, så som när Dan satt sig väldigt strategiskt när Vailto ramlade, och likaså när Bros fick några kg Kalmar i ländryggen, men jag tror det är dags att ge Niklas utmärkelsen- detta efter en rejäl stämpling på Osten, och han har tydligen ont än.

Kvällens målvakt- jag är svensk, men kan ju iaf ge mig utmärkelsen kvällens målvakt för jag jämför då mig med Roger, och han hade ju lite otur när han ställde sig..

Kvällens t-shirt – Kalmar i vitt. Jag vet inte
. Men fin är han jämt.

Kvällens Oldie- eftersom Pekka mest höll på med sin smartphone så tog Tich honom denna afton. Tich har sett glad och fresh ut på planen varje gång jag varit med och bjuder alltid på mål och skönt egotrippande som målgest.

Kvällens strut- Tror upprullningen med en halv-halv-volley av Dan i ”nättaket” får gå som finast mål denna kväll. Även vita hade något snygg med lite skarvar och klackar, med med tanke på att Dan ev blev bestulen på ett korrekt mål så får han lite tröst i denna fina utmärkelse

deferred until cardiac buy viagra online (much more.

.

Oj, nu är det kaffedags här på jobbet! Får återkomma med fler eventuellt.

4 svar

11-07-07 | 20:40

Mysiga inlägg måste jag säga!

11-07-08 | 7:13

Instämmer….

11-07-08 | 14:13

houkko var e du?? står inte me i svarta boken =)

11-07-10 | 12:18

@ Tich: Kul att du saknar mig -:) Har fått order av sjukgymnasten att enbart köra rehab t om. augusti (cykel, lätt gym etc…) Hoppas kunna ansluta i buren snartast!!! (Saknar er faktiskt lite -;)

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2