RHC – Järnbrott HC 6-5

Matchen mot Järnbrott var väl ganska exakt raka motsatsen gentemot matchen mot Varberg. Som vanligt slappnar hela laget av så fort vi känner att det är vi som har övertaget och Järnbrott pressade oss hårt. Vi lyckades dock vinna med uddamålet och är fortfarande obesegrade på hemmaplan.Allt slutade som sagt väl i måstematchen hemma mot Järnbrott. Järnbrott ställde upp med ett väldigt ungt och troligtvis orutinerat lag men gjorde det ganska bra. Så fort vi slappnade av och blev okoncentrerade högg dom direkt och var effektiva i avslutningarna.

Period 1

En bra förstaperiod som vi äger från start till slut. Det enda man kan klaga på är att vi ”bara” gjorde två mål istället för att få in några till och punktera matchen. 2-0 slutade period ett om jag minns rätt
.

Period 2

Vi är extremt dåliga på dessa situationer. I pausvilan är alla överens om hur vi ska fortsätta köra på och inte slappna av men på något sätt gör vi det alltid ändå. Det är inte katastrofalt dåligt men tillräckligt för att Järnbrott ska lyckas vinna perioden med 3-1 . Vad är då orsakerna? Vet inte riktigt men en kombination av okoncentration och odisciplinerade forwards i egen zon vilket till slut leder till frustration är min gissning.

Period 3

Vi hittar tillbaka till vårt spel hyfsat och viktigast av allt, vi vinner perioden och därmed matchen. Järnbrott pressar ner oss hårt i slutet och spelar 6-4 men vi lyckas reda ut det och vinner välförtjänt.

Sammanfattning

Björne och Konkell var på målhumör vilket var kul att se, för övrigt en ganska medioker match som vi tillät bli mer spännande än vad som var nödvändigt. Vi måste hitta tillbaka till fokuseringen och kämpainsatsen mot Varberg framöver om vi ska fortsätta vinna. Om vi kan göra det så kommer detta bli en mycket trevlig säsong! Avslutningsvis måste man ändå nämna domarinsatsen (det får man väl göra när man vinner matchen, då är det inte frustrationen som pratar). Vet inte vad domaren heter men varken han eller linjedomarna gör många rätt under matchen vilket är tråkigt, både för oss och Järnbrott. Så, nu har jag fått säga det också.

Info

Matchinfo: Ramberget HC – Järnbrott HC HC 6-5

1-0 B. Sundström | P

long-standing partnerabout ED. Not one of the main organic risk factors is sildenafil.

. Heikkinen
2-0 M. Konkell | C. Ahlbjelke, P. Heikkinen
3-2 B. Sundström | C. Ahlbjelke, M. Konkell
4-3 B. Sundström | P. Heikkinen
5-4 M. Konkell | C. Ahlbjelke
6-4 C
. Gustafsson | C. Ohlsson

Utvisningar: RHC: 1x20min 12x2min | Järnbrott HC: 9x2min
Skott på mål: RHC: 57 | Järnbrott HC: 36

3 svar

09-11-07 | 17:34

En riktigt bra första period mycket glädjande att se er spela så.
nu skall ni ta lerum med vi ses där lycka till 😀

09-11-07 | 19:10

Härlig seger grabbar!! Härligt å se att vi reser oss efter att ha fått rejäl slagsida! Mkt strongt! Hoppas även fredagskröken gick bra, räckte tequilan pontan? 🙂

09-11-07 | 20:51

Hehe, jag umgicks lite med mina polare på sjukan istället. Hörde att Eliasson drack upp all tequila själv istället 🙂

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2