RHC – Kba Pirates

Piraterna från Kungsbacka kom på besök och ett antal föräldrar fick skippa söndagssteken och åka till Göteborg, och Rambergsrinken istället, vilket vi tycker är trevligt. Alltid roligt när det är lite folk på plats.Slarvigt, men skön vinst, kan sammanfatta det hela, så ni som bara vill ha en sammanfattning kan helt enkelt sluta läsa nu, om ni vill:)

KBA Pirates består väl av många spelare man känner igen från förra årets Kings, och jag som inte mött dem tidigare denna säsong fick väl ganska snabbt uppfattningen av att de var ungefär i samma kvalitet som de varit tidigare. Helt okej, men vi bör vara bättre.
Stundtals är vi också mycket bättre, framförallt i början av matchen, och vi gör även ledningsmålet, vilket var snyggt, även om pucken lite turligt kom fram till en offensivt lagt Cap, som passar bakom ryggen till Krikk som kan sätta den i öppen kassen.

Dock gör Kba 1-1 en kort stund därefter när vi tillåter deras bästa spelare att köra en soloräd, och får avsluta med några kort sidledsskär och ett skott i steget, som sitter där det ska i borta kryss, relativt otagbart.

I andra går vi från 1-1 till, om jag inte minns fel, 3-1, och det känns ganska stabilt. Dock slarvar vi väldigt stundtals, och de flesta av Pirates chanser kommer efter slarv från oss känns det som, men de skapar väl inte några hejdundrande målchanser
.

Vet inte om jag minns alla mål, men tror Pontan gör ett, enligt mig, snyggt mål som innebär 3-1. Pontan visar stor vilja och slänger sig fram på en retur och trycker dit den.

I 3e är det ungefär samma visa. Vi spelar stundtals bra, och får till bra uppspel, får in pucken i zon på bra sätt, och skapar bra målchanser.
Dock fortsätter vi slarva likt ungdomsspelare ibland, men vi gör 4-1, och då är det ganska turligt- Davva har en liten lättare brottningsmatch på blå med en Kba-spelare, som dock inte domarna ser/tycker är något att beivra, och Pontan som först kommer upp på benen får då gata in från blå när pucken dyker upp, och slaggat borrar sig ”igenom” målvakten och in. Skönt mål, men turligt.

Kba reducerar i PP, efter att vi haft 4-5 givna lägen att få ut pucken, och att vi inte får det då är kort och gott bara dåligt.
Vi vänder dock tillbaka ganska omgående och gör 5-2, och det är härligt att vi gör de extra viktiga målen, som gör att Kba aldrig riktigt får kontakt.

5-2 slutar kalaset, och det är skönt att se att vi vinner även när vi inte lirar helt på topp. För att nämna någon/några som jag tycker var lite extra bra, så vill jag nog nämna Davva, som gör en kanonmatch, Pontan fortsätter att inleda säsongen mycket starkt, och tycker Dany visade framfötterna framåt och såg ut att vara på gång, vilket även syntes på träningen igår
. Dock skall alla ha beröm, för alla kämpar och sliter likt alltid.
Tycker Kba spelar riktigt bra faktiskt, framförallt grundar jag det tyckandet i att de spelar efter sin förmåga. De försöker inte mer än de kan, slänger iväg lite icings när det blir för jobbigt, och nyttjar att de är skridskostarka och relativt fysiska. Mycket dumpar och lite ostrukturerat spel i anfallszon gjorde det ganska jobbigt för framförallt våra backar, som ofta fick lite tid på sig. Kan bli jobbigt att möta dem på bortaplan, kanske?

Domarbetyg – 3/5. Även denna kväll en ganska duktig domare, som höll en ganska jämn nivå under hela matchen. Lite konstiga bedömningar ibland, bland annat på vad jag tyckte var en ganska klockren bentackling på Mike. Men sammantaget en bra insats. Skoj att domarna hittills varit ganska bra

treatments for ED add to the overall cardiovascular viagra pill Class III Marked limitation..

. Det har vi kanske inte varit jättebortskämda med
.

Nu tar vi fram det riktigt heta spelet igen tills på onsdag, för då måste vi troligen höja oss lite för att hänga med, då vi har Mölndal som motståndare. Vi har troligen inte råd med så mycket individuella misstag då som vi hade i söndags.
Nu orkar jag inte skriva mer, för jag är trött och fryser, så hej och hå, tjenahej.

/RHC

Info

Matchinfo: Ramberget HC – Kungsbacka Pirates 5-2

1-0 M. Kriikkula | N
. Karlsson, C. Gustafsson
2-1 M . Kriikkula| P.Berglund
3-1 P. Berglund | S. Wikner, B. Sundström
4-1 D. Pettersson | W. Norrbom
5-2 C. Gustafsson | J. Andersson

Utvisningar: RHC : 6x2min | KBP: 4x2min
Skott på mål: RHC: 43 | KBP: 39

3 svar

11-10-18 | 13:16

Bra skrivet Hextall!
Varför har inte vår senaste match rapporterats på everysports?

11-10-18 | 14:02

Bra vi vann!! men inte lika bra match som i fredags

5+ Davva
4+ Mike
3+ Erik
2+ övik
1+ Emil

11-10-18 | 22:35

3vligt referat som vanligt. Gillar att 1-1 var relativt otagbart i krysset… Jag hade nog sagt förbannat otagbart 🙂

Imorn spöar vi som Mölndal!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2