Säker vinst mot svagt Chalmers

Bortamatch mot Chalmers väntade på onsdagskvällen och en måste-bara-vinna-match för vår del. Chalmers är luriga och kan helt plötsligt slå till med riktigt grymma matcher, dock inte i år och så inte heller denna kvällen.Det var med exakt tre femmor som vi ställde upp mot Chalmers i onsdagens bottenmöte (enbart statistiskt sett såklart!). En måste-match för oss om vi ska haka på Järnbrott och behålla någon slags värdighet. Något snack om saken blev det inte, vinst med 7-1 i en ganska seg match som på något sätt bara spelades av. Dock gjorde vi sju mål och det är väldigt trevligt!

Första perioden började trevande och det tog ett bra tag innan Pekka kunde sätta ettan. Närmare bestämt femton minuter. Pekka, som var en av de bästa på plan, fick en fin pass av Bros in i slottet och stänkte dit ett stenhårt dragskott. Niklas L utökade till 0-2 tre minuter senare och det var också resultatet efter period ett.

Andra perioden började inte alls speciellt bra. Vi slappnar av, blir lite tillbakatryckta och slarvar i egen zon. Chalmers är väldigt ineffektiva och istället kan Björte sätta 0-3 efter tio minuter. Björte är het och sätter även 0-4 innan perioden tar slut.

Mycket tjo och tjim och snack om allt annat än hockey i pausen (faktiskt mest om bra bufféställen, trots att Kalmar inte var med) gjorde att man var lite rädd för hur koncentrationen skulle vara i tredje
. Ledning med fyra mål kändes ju säkert men det går fort i hockey. Efter nio minuter av dåligt spel i tredje gör också Chalmers 1-4. Då kliver killen med de nya skrillorna fram (läs Bengan) och sätter ett stenhårt handledsskott från blå i krysset. Viktigt mål!

Davva sätter 1-6 och 19:13 dras Bengan ner och tilldöms en straff. Straff? Hur skulle det gå? Då ska det tilläggas att vi i måndags nötte just avslut och främst straffar

GMP then induces calcium to leave the corporal smoothfollow-up include: generic viagra.

. På 26 försök gjordes 3 mål. Ja, tre mål. Tro det eller ej men Bengan åker helt sonika in och gör ett klockrent avslut. Måste vara träningen som gett resultat?

1-7 och en skön vinst mot ett Chalmers som kändes väldigt uddlöst och inställda på att förlora redan innan matchstart.

Nu återupptar vi matchen mot sh84 på fredag, förhoppningsvis kan vi vända 1-2 till vinst på en och en halv period.

Tjing tjong

Info

Matchinfo: Chalmers BMcR – Ramberget HC 1-7

0-1 P.Heikkinen | S . Broström, B. Sundström
0-2 N. Lundqvist | S. Carlsson
0-3 B. Sundström | S
. Broström, P. Heikkinen
0-4 B. Sundström
1-5 M. Hedeberg | D. Pettersson
1-6 D. Pettersson | M. Lindqvist, M. Hedeberg
1-7 M. Hedeberg

Utvisningar: ChBMcR: 2x2min | RHC: 6x2min
Skott på mål: ChBMcR: 29 | RHC: 27

2 svar

10-11-26 | 2:38

japp bra skrivet pontan som vanligt + för denna match är
4+ björte
3+ benga(för noschigaste stilen jag sett på länge efter straffen =) )
2+ davva
1+ linkan
+++++ för min jämnårige kamrat pekka som jag håller med om var bäst på plan gamal e äldst lr hur pekka!!/tich P.S ser ut att bli problem för mig imon men vi har ju pontan som tar över =)

10-11-26 | 10:22

min rygg börjar bli bättre så det kan du glömma tich! 🙂

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2