Sammanfattning av det mysiga upptaktsmötet

Ett ganska litet gäng glada gossar samlades på Gråberget för att bli informerade och diskutera lite kring kommande säsong. En hel del bra saker klubbades och en hel del kakor åts (av Kalmar)Även om vi inte sysslar med gnäll utan bara mys så måste jag ändå ge lite ris först och främst . Det var galet för många som inte hade hört av sig och meddelat att de inte skulle komma på mötet. För oss som arrangerar mötet, och kallt räknar med att alla som inte meddelat annat kommer närvara, känns det ganska respektlöst att bara inte dyka upp. Fy på er!

Nåväl, för er alla som inte närvarade kommer här en liten översikt på det som sades och bestämdes. Notera att du måste vara inloggad för att kunna läsa detta, tyckte inte hela världen behövde läsa om vårt superunikajätteeffektivamegaträningsupplägg:

OBS! Första barmarksträningen är nu på tisdag 19.30, be there!

2 svar

10-04-24 | 14:32

Bra sammanfattat! Gudomligt! Fantastiskt! Underbart! Mysigt! Ser fram emot tisdagen i buren. Gryyyymt sugen på boll, grus i ögonen och trimmning av magfettet.

10-05-04 | 15:34

Bra möte gubbar. Ser kanonbra ut. Sätt upp 50spänn på mig på byschfixet. Hann inte läsa det i tid. 🙁 bra kämpat alla som dragit vårt gemensmma stadiumkort såhär långt också. Vi inte långt borta från bonusnivå. Och då har det bara gått 4 månader sedan vi blev medlemmar. Jobba vidare på detta. Kortnumret står på högersidan här på internt. Skriv in det i mobilen så ni alltid har det med er. Ses i buren.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2