Sammanfattning från kvällens spelarmöte

Dom flesta tog sig till Mölndalsvägen under kvällen där Kalmar som vanligt hade dukat upp med aaningens för mycket kakor och bullar. Tänkte sammanfatta det som sades för de som inte närvarade samt de som är senila och redan glömt allt.


Uppspel, styrspel och försvarsspel

Alla fick ett förslag på spelsystem som denna säsongen kommer ligga som grund för vårt spel. Naturligtvis är det upp till varje femma om man vill piffa till det lite men samtliga skall kunna det som delades ut. Läs på till måndag för då kommer vi börja träna det!

Få in pengar till klubben

Jag presenterade tre olika steg som förhoppningsvis kommer generera några extra slantar till klubben:

1. Samtliga fick 3st Strikekort att sälja. Varje kort kostar 799:- och alla företag som är signade hittas på www.strikekortet.se. Det är inget krav på att man säljer något, man kan alltså lämna tillbaka dom
. Dom pengar man drar in (250:-/kort) får man själv tillgodoräkna sig på årsavgiften. Sälj två i månaden så slipper du betala någon avgift alls i år!

2. En länk till vår föreningssida hos Sponsorhuset kommer läggas ut i sidomenyn. Ju fler som hittar dit och beställer/köper/besöker genom den sidan, desto mer pengar får föreningen. Ett tips är att samtliga registrerar sig hos ATG, för varje registrering får klubben en tjuga. Tipsa även polare om detta!

3. Jag beställer hem en knippe trisslotter som vi kan ha i kiosken på rambergsvallen vid hemmamatcher. Förhoppningsvis kan vi även få ha några liggandes i ”slipkiosken” jämt.

Träningsläger i Kalmar

Lägret blir av då samtliga visade intresse för det. Se till att ta ledigt på fredagen så att vi kan åka i god tid. Om du INTE kan vara med så måste detta meddelas till Kalmar omgående.

Individuella samtal

Det genomfördes kvartsamtal med samtliga närvarande där det gicks igenom lite mål och andra funderingar kring kommande säsong. De som inte närvarande kan räkna med ett kvartsamtal någon träning inom kort.

Innebandy på torsdagar

Vi fortsätter med innebandyn ett tag till. Tillräckligt många visade intresse att köra på torsdagar så vi kör ett par veckor på prov. Det är alltså innebandy redan nu på torsdag, se till å kom!

Spelartruppen

Vi konstaterar att truppen är smalare i år än förra men däremot starkare. Fler spelare behövs dock. Lägg ner en sista kraftansträngning på att få med er någon mer så att vi kan bli fyra femmor varje träning och minst tre femmor varje match.

Har jag glömt något nu? Lägg gärna till i kommentarerna då. Framöver kommer flera trevliga nya funktioner på hemsidan dyka upp också så håll utkik efter det

long-standing partner generic viagra online for sale relative efficacy. The disadvantages include specific.

. Gör det till praxis att ALLTID logga in på hemsidan så att ni kan se alla skyddade sidor
. Har ni problem med inloggning så maila mig.

Tjipp tjopp, dags att sova!

Ett svar

09-09-03 | 11:20

Du glömde att nämna att Kalmar hade en del åsikter om hemsidans forum. Ett förslag var ju att inläggen ska ha ett litet timglas som man själv får fylla på med sand, och gör man inte det… Då försvinner inlägget dupt in i wärldswidawebbens svarta hål.
Och även att alla inlägg ska hamna i samma fält oavsett ämne. Så att man får skrolla och backa 340 sidor om man vill läsa vad som sagt efter senaste träninig.

Tycker personligen att han har HEEELT rätt. Bra sagt Kalmar

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2