Spännande serieindelning säsongen 11/12

Då har förbundet skickat ut kommande säsongs serieindelning, det blir ungefär samma upplägg men ganska många nya motståndare för vår del. Hoppa in och läs vidare!Lite oväntat tidigt har alltså Göteborgs Ishockeyförbund skickat ut kommande säsong seriebestämmelser redan nu. Mycket är sig likt från förra säsongen men själva lagindelningen skiljer sig en helt del
.

Division 3 A-B-C-D-E-F-G-H grundserier 2011-2012
8 serier som består av 6-7 lag i vardera serien, totalt 54 lag

30Physical Examination include the following:* Recent MI = within last little blue pill.

. Serie A-B-C-D-E-G består av 7 lag/serie, serierna spelas i 14 omgångar (12 matcher/lag). Serie F och H består av 6 lag/serie, serierna spelas i 10 omgångar (10 matcher/lag)

.

Division 3 A
Chalmers Blue Mc
Fotskäls HC
HK Kings Kungsbacka
Hovås HC
IF Mölndal Hockey
Järnbrotts HK
Rambergets HC
Division 3 B
Göteborgs IK
Hisingen Hockey
Härryda HC
KB Knights
Lerums BK
Partille HK
Skärgården Hockey –84Sen är det alltså sex serier till men som jag inte tycker är lika intressanta.

Värt att notera är att vi slipper både Hisingen, Partille och GIK. De tre överlägset bästa lagen vi mötte förra året. Istället får vi tuffa motståndare i Mölndal och Hovås, spontant känns dom inte lika tuffa men man vet aldrig, kanske satsar någon utav lagen styggt kommande säsong .

Kungsbacka, som numera inte heter Kungsbacka Kings tror jag, har brutit sig loss och startat ett eget division 3-lag. Annars har Kungsbacka och Hanhals gått ihop i en s k stygg satsning. Alla tyckte inte om detta och då bildades något som heter Kungsbacka Pirates eller liknande
. Ska bli spännande att se vad dom får ihop för lag iaf.

Fotskäl blir motsvarande förra årets Falkenberg i resväg. Har ingen aning om hur dom är, Bengan menade på att dom har en risig hall med hönsnät istället för plexiglas. Kan dock ha varit på bronsåldern då Bengan var där senast.

Järnbrott slipper vi inte i år heller. Det är nog bra det då vi måste jobba bort det spöket. Våra allra sämsta matcher spelar vi alltid mot Järnbrott, i år får vi försöka ändra på det.

Hela dokumentet med serieindelningen kan laddas hem här: Seriebestämmelser_Division3_2011-2012_Region_Syd.pdf

För övrigt har det varit riktigt bra tisdagsträningar. Buren är riktigt rolig och tempot har varit högt. Hoppas vi kan hålla i det under större delen av sommaren!

Ciao!

4 svar

11-07-02 | 14:11

Ska köra ner GAIS-kommentarerna i halsen på Järnbrott från förra årets drabbningar 🙂

11-07-05 | 12:44

12 matcher? är inte det väldigt lite?
Många internmatcher då kanske?

11-07-05 | 12:54

Förbundet skickade igår ut en ny planering där vi även hade Borås med i vår serie. Då blir det alltså 14 matcher, tror det är samma som förra året. Det var väl inte helt klart om Borås kommer ingå i vår serie eller inte men det lutade åt det iaf.

11-07-07 | 13:12

Vår serie ser ju klart lättare ut än den andra men samtidigt brukar vi kunna ställa till det mot lag som vi borde slå.

Blir väl antagligen någon form av slutspel efter, grundserien?

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2