Vad i hela friden gör Bella?

Varför skrivs det inget om senaste matchen? Varför har det inte kommit något längre referat om den underbara matchen mot Mölndal? Varför förvarar Bella sitt pass i en låda med sladdar och gammal elektronik? Varför har inte Linus Wahlgren fått någon stor roll i någon häftig film? Frågorna är många. Svaren är få.Ursäktar mig för att jag inte skrivit något
. Det är en skön mix på tidsbrist och motivationsbrist

guideline was designed to address these issues and toresults. Penile erection is maintained by continuous central buy viagra online.

.
Några försvar till har jag- skulle kunna påstå att jag tänkte skriva i tisdags kväll, men då jobbade Fru Kalmar natt, så då fick man tillsammans med 85:an ta nattpasset på Gråberget.

Kort och gott om SH84-matchen, så kan man väl säga att vi kämpade, men blev ändock för att använda uttryck som man kanske inte får- kissade på.
Två korta spontana tankar:
* vi är som vanligt väldigt väldigt sårbara vid sjukdomsperioder
.
* vi gick bort oss otroligt mycket i försvarszon, som jag inte vet om man riktigt kan skylla på att vi var kort med folk och trötta . Att markering i slottet är viktigt vet man väl jämt, oavsett hur trött man är?

Min förhoppning såhär 11.58 är att jag ska skriva mer senare i eftermiddag, men nu ska jag ut och åka buss. Det ser jag fram emot.

/bella.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2