Vecka 50: 4 poäng, Check!

Det är väl med både sorg och glädje som vi avslutar denna helgen. Fyra mycket stabila poäng (Härryda & Chalmers) spelade vi hem vilket är väldigt mysigt. Desto tråkigare var det att två tongivande spelare i laget tackar för sig denna säsongen. Vi ser dock naturligtvis framåt nu och tänker avsluta med ännu en hemmavinst på fredag!Jag hoppas Bella fortfarande har intentionen att skriva om Härrydamatchen någon gång detta år så jag gör en liten rapportering från dagens batalj mot Chalmers.

Inför matchen

Bedrövligt. Riktigt bedrövligt
. Det är söndag (inte många som arbetar), det är inte långt att köra och det är inte svårt att hitta till Wallenstamhallen (förutom Gräs men han ingår numera i den där speciella undergruppen som får dispens för sånt här)
. 15 minuter innan värmning var det en femma i omklädningsrummet
.

Jag har därför ett litet förslag: På fredag samlas ALLA exakt 1h 15min innan vi går på is och, håll i er nu, går ut gemensamt för att värma upp! Kan vi få alla att köra på det den sista matchen innan juluppehållet måntro? Vore fantastiskt!

Period 1

Vi vinner perioden med 3-1 i en förhållandevis lugn inledning. Davva har lite otur två gånger om och hamnar i utv-båset men annars håller sig alla på banan. Lill-Bros stänker in första målet efter 5min genom ett svinhårt slagskott i krysset (om han siktat lite högre) . Allas våran Kalmar har oturen att inte få ett tilltjatat andra-ass utan råkar göra mål själv istället efter 14 minuter. Kriikk sätter trean bara minuten senare.

Man märker att vi vill sätta ett högt tempo i matchen och vi lyckas i ett par byten, då går Chalmeristerna direkt på knäna. Lite för ofta vill vi lite för mycket och blir stressade vilket leder till ett hafsigt och böljande spel. Chalmers lyckas skapa ytterst få farliga chanser men lyckas ändå peta in 1-3 med 50 sekunder kvar av perioden.

Period 2

I andra perioden växte frustrationen i båda lagen. Chalmers blir naturligtvis frustrerade eftersom dom inte får så mycket konstruktivt gjort och låter därmed det gå ut i form av fula slashingar och andra efterslängar. Vi har svårt att bara ta emot och börjar ge igen. Perioden präglas av en mängd utvisningar men ett mål lyckas Mysbyxan i alla fall få dit
.

Period 3

I tredje punkterar Pekka matchen direkt genom att sätta 1-5 efter en minut. Sedan spelas i stort sett matchen bara av och även denna period präglas av mycket fult spel, främst från Chalmers sida. Vi vinner i alla fall komfortabelt och många pustar nog ut. Det är sådana här måstematcher som det var lite typiskt oss att förlora förra säsongen.

Sammanfattning

Vi vinner matchen. Trots dåliga förberedelser, en trött domare och ett fult motståndarlag så tar vi två poäng och det är ju det som räknas

Golf 4-5 buy viagra METs Score Rating.

. Man skulle kunna skriva en lite novell kring hur fullkomligt sinnesbefriade nummer 22 och 19 (m.fl) är på isen men vad gör väl det för gott? Vi skrattar åt det och ser fram emot matchen mot Hovås som garanterat blir en tuffare, schysstare och bättre match!

Jim och Konkell: Tack!

Så var det ju det här med de två förlusterna. 85:an Jim gjorde sin sista match idag och Konkell redan i fredags. Ett stort tack till båda, ni har varit grymma båda två och kommer saknas!

Info

Matchinfo: Chalmers Blue McRangers – Ramberget HC 1-5

0-1 J. Broström
0-2 C. Ahlbjelke | L. Jakobsson, N. Hedberg
0-3 M. Kriikkula | B. Sundström
1-4 B. Sundström | P. Berglund
1-5 P. Heikkinen | J. Göthe

Utvisningar: Chalmers: 9x2min | RHC: 8x2min 1x20min
Skott på mål: Chalmers: 36 | RHC: 42

7 svar

09-12-14 | 0:05

Good shit Pontan! 😀 Och snabbt kom det också… Thumbs up!

09-12-14 | 0:37

Bra summerat Ponta!
Hoppas att Bella vässar blyertspennan och skriver vidare på alla matchrapporter som han lovat oss att fullfölja.

Jag kommer tyvärr lite sent till samlingen på fredag. 🙂
Jobbar till 19.10 men ska försöka va där 16 min innan matchvärmning iallafall, eller så kommer jag lite för sent.

Hur kommer det sig att vi hittat denna harmoni i laget då? 3 raka segrar!

Kan det bero på att Kalmar har hittat myset i sig själv. Och gärna delar med sig till oss andra?

Kan detta bero på att Tich INTE sagt att han ska sluta coacha oss efter denna säsong?

Kan det bero på att vi lyckats fylla igen tomrummen efter förlorade stjärnspelare med kalas-mysiga ersättare i form av Krick the Dick, Big & Small Bros, Kånkel, Jimbo osv.

Eller är det bara för att J.J jobbar så hårt med fan-cluben?

Snälla Bella eller Ponta. Våra web-besökare behöver en artikel i ämnet.
Jag skulle iallafall uppskatta det.

09-12-14 | 0:49

Gudomligt!!! Nu njuter man i fulla drag, efter ett par öl o lite kalmarkorv så får skjuta på viktnedgång, men ponta o alla härligt jobbat, ser fram imot fredag för att ta fjärde raka!!! mvh carl racki

09-12-14 | 1:42

Härliga ref bendy! Har nu laddat ned Tischens hitta-guide som han lagt ut på interna sidorna, där han ger röststyrd vägbeskrivning, precis som lill-babs i netonnet reklamen. Med den så tror jag att jag kommer nå stora framgångar efter nyår, det är ju många bortamatcher kvar! Bra stabil seger men pinsamt att vi ska behöva ha fler utvisningsminuter än dem, och framförallt, vilka utvisningar sen. Jag har fixat så jag slutar tidigare på fredag, så för min del finns det goda chanser (om jag hittar och hamnar på rätt vagn) att jag kommer ut 1h15min före Hovåsmatchen!! Gonatt boys

09-12-14 | 13:35

GRATTIS ! Ser bra ut men tänk på att det hade gått ännu bättre med en BRA tränare!! (kännde att jag var tvungen=) ) Bra RAMBERGET

09-12-14 | 14:15

härligt att se hur fort de gick att få ett referat från dig Ponta.
Trots att du glömde din mobil och var tvungen att se oss äta efter matchen.
Nu kör vi så att de ryker på fredag och får en god anledning att gotta oss ordentligt under hela julen.

09-12-14 | 15:14

Bra jobbat gubbar, ladda nu. På fredag tar vi Gucci pojkarna.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2