Vi trampade på- ”enkla” poäng.

Bra fart på rören gav 3 ganska enkla poäng, kort och gott.Ja, vad ska man skriva denna gång, måntro?

Jag vet faktiskt inte riktigt. Chalmers var sämre i gårdagens match jämfört med i seriepremiären.
I första kunde det dock varit jämnt då Chalmers bränner 3-4 ganska bra lägen, men då är det på totalslarv från oss
.
2-0 efter första blev 5-0 efter andra, och kalaset slutar 8-0
. Det skulle ju kunna räcka där, men jag får väl försöka skriva lite blaj till
.

Det blev inte någon ful match som sist, kanske helt enkelt för att de inte orkade och för att de inte var tillräckligt nära för att ens försöka ”spela fysiskt”.
Spelaren som sparkade mot Pontan var med (hade varit väldigt intressant att veta om han ens fick någon avstängning alls), och jag ogillar att verkligen inte tåla motspelare, men när man ser honom köra ut armbågen mot Gräsmyrs huvud, i en situation där han helt enkelt inte hängde med, ja, då blir man fundersam igen.

Däremot tänker jag nog inte säga speciellt mycket mer om Chalmers spel
. Vi är inte heller världens bästa lag, och åkt på många storförluster genom åren. Man får väl bara hoppas att Chalmers fortsätter kämpa på, nu när de kanske har än jobbigare säsong än vanligt, och framförallt att de ändå tycker det är roligt med hockey.

Bra igår var kanske framförallt det faktum att vi faktiskt åkte skridskor, vårdade pucken och tog matchen på allvar.
Likaså tycker jag det är väldigt bra att vi kan gå från en okej, men inte bra 1a-period, till att vi faktiskt direkt i andra sätter fart på rören och på så sätt dominerar än mer.
Lite bättre avslut skulle man kanske kunna önska sig, men 8 mål framåt är bra, och för en gång skull fixar vi att hålla nollan, vilket ju var väldigt trevligt.
Nu satt jag och funderade på vilka som var bra idag, och det blev många namn snabbt, så jag tycker helt sonika alla var bra.
Kanske skall man dock nämna några namn extra, tänker jag.- Chrille som är tillbaka är en mycket nyttig spelare på isen. Hoppas verkligen hans kropp kan hålla ett tag nu .
Kobra- Blir bara bättre och bättre för varje match som går och gjorde sitt första mål igår. Grattis säger jag, till den sympatiske långe mannen.
Cap- Mr Humörspelare var riktigt bra igår, och det är härligt att se att Niklas även kan vara riktigt bra mot lite sämre motstånd- ibland tryter ju humöret lite på honom i sådana matcher:) Kan det vara så att Capi börjat hitta rejält med glädje för hockey igen nu när han är tillbaka i myslaget?
Slutligen berömmer jag än en gång Dany, för formen fortsätter uppåt, och igår gjorde han väldigt mycket bra- fortsatt het framåt, och i 2a visade han på riktigt bra backchecking vid 2-3 tillfällen, vilket kanske är det härligast att se som målvakt.
Nu får vi ta med oss de bra bitarna till nästa match, då vi ska till Borås och härja, på en måndagskväll

sexual problems. cheap viagra legal regulatory approval and availability; may all critically.

.
Tror inte riktigt det kommer vara samma tempo på Boråsspelarna som i förra matchen mot dem, så nu gäller det att tagga till rejält.

Ses. Hej och hå, tjenapuss/RHC

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2