Preseason VI

10 tappra pågar (inte igår du var en påg, Pekka?) äntrade buren denna kväll. Personligen var jag oerhört trött efter att ha flängt runt över stan på cykel hela dagen, enbart för att jag var arg på det mediokra företaget 3, men det är en annan historia. Har jag glömt något riktigt sköj, som borde präntats ner, så säg till! Minnet är ju alltid lite sämre efter många förluster.Kvällens bästa- Pontan har ju prenumenerat på denna utmärkelse, och var väldigt bra även ikväll, men jag tänker, kanske lite smått partiskt, slänga iväg den till Kalmar, då han var bäst i det, för kvällen, ständigt förlorande laget.

Kvällens lovar-gott-inför-hösten/vintern – Pontan. Pontan tog för sig rätt mycket i buren denna kväll, och gick på distinkta avslut (med många mål som resultat), vilket han ju annars kanske inte gör, då den ödmjuke och snälle killen från Återtågetland ofta vill/väljer att passa
.
Jag skulle ju kunnat fortsätta, likt i buren, med att mer skoja negativt om att han tar för sig mer, men jag tycker det mer är något lovande inför hockeysäsongen. En Pontan med viljan att göra mål kan bli en Pontan som gör väldigt många mål

acknowledge the problem in routine office settings, generic viagra online for sale • ”Were you ever the victim of sexual abuse (forced to.

. Lite ego i honom kan aldrig skada, då han generellt sett nog är alldeles alldeles för snäll.

Kvällens målvakt- Ingen. Ne, inte heller denna kväll var någon speciellt het längst bak. Jag undrar var min mv-form tog vägen?

Kvällens mål- Med ganska stor trötthet lite varstans (verkade det som iaf, och själv var jag trött som en gnu hela tiden) så blev det ganska många skapligt snygga mål, ex ett par med snyggt klapp-klapp fram till avgörandet, och därtill bjöd Kalmar på en riktigt snygg strumprullar-volley som höll allsvensk klass.
Nu hamnade alla andra mål dock i skymundan av Hebbe, som vid ställningen 4-4 i en match plötsligt kliver fram och kanske gör säsongens snyggaste mål. Hebbe gör ju ganska sällan mål, och bjuder ju oftast mer på defensiva prestationer, men nu plötsligt fintar han bort 1-2 spelare med klassiska tvåfotare och avslutar med en känslig vänstersmekare i kreuset, och avgör matchen .

Kvällens fintare- Kalmar kompis som jag kanske borde veta namnet på fintade rätt bra från och till, så han får denna
. Markus bjöd också på ett par fina, men bjöd därtill på ett antal mindre bra mottagningar som tyvärr gör att han inte kan få denna utmärkelse.

Kvällens mål 2 – Det förlorande laget gjorde ett ”snyggt” mål, som kom till av att x antal felpass och dåliga mottagningar/skott tillslut blev till ett mål. Även fult kan vara snyggt, som de säger i Frankrike.

Kvällens fulaste- lite småfula tilltag var det då och då, men jag kommer inte ihåg vem som gjorde något, så kan inte ta ut någon. Jag ryckte lite i Pontans väst vid ett tillfälle. Det kan ju ses som lite fult.

Kvällens dönare- Pontan drog en från snäv vinkel i stolpen som gjorde så att det kändes som om stolpen fått puls efteråt.

Kvällens oldie – Pekka var ju ensam som äldst (räknar inte Påven som gammal än) så denna gång tog han hem utmärkelsen enkelt, men han var ju som vanligt bra, med sina nya röda glänsande skor.

3 svar

11-08-11 | 11:40

Hebbes mål var grymt, riktigt snyggt. Fulast måste ju varit Kalmars filmning när Pekka var på han lite på hälsenorna, han mer eller mindre slängde sig själv rätt ner i backen.

11-08-11 | 15:49

Ja, jag mindes några fall, men inte vem och mindes inget megafult tilltag, så det var väl att Kalmar filmade som jag glömt då..:)

11-08-17 | 11:16

Försäsong i all är, men nu börjar det dra ihop sig mot årets försäsongscup. Vi hoppas innerligt att ni åter igen vill vara med och deltaga i Duells-Cup. Framför allt måste ju målvakts-Erik få sitt eftertraktade diplom från förra årets turnering.

Inbjudan finns att beskåda på vår hemsida, samt skickas till er via mail.

Vi erbjuder just nu ”Boka tidigt”-rabatt.

Ha det så gott!

Johan Ljung, Duells Hockey

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2