Mölndal Hockey – Ramberget HC 7-3

Mölndal innebär alltid tufft motstånd och när man ställer upp med två femmor så gör man det inte direkt enklare för sig. Men så var läget inför matchen så det var bara till att göra det bästa av situationen.

Mölndal sätter hög fart redan från första början och Bullens storspel är det enda som håller oss kvar i matchen. Mölndal fullkomligen dundrar på framåt och tar avslut efter avslut. Vi har fullt sjå med att komma ur egen zon för att få byta. Efter ett tag avtar den värsta pressen och vi skapar några chanser framåt också, dock utan resultat. Bullen fortsätter storspela vilket medför att ställningen är 0-0 efter första perioden. I andra perioden lossnar det tyvärr för Mölndal som gör två snabba mål men Gräsmys håller sig framme och får in en mysig 1-2 reducering ganska omgående.

Mölndal fortsätter pumpa på och till slut går väl en liten propp ur, även för Bullen som får se 1-3, 1-4, 1-5 och 1-6 rulla in bakom sig. Gräset avslutar perioden med lite ”damage control” och sätter snyggt 6-2 helt på egen hand. Sista perioden spelar vi jämnt med Mölndal i en ganska sömnig period där båda lagen verkar ganska nöjda. 7-3 slutar det och det har vi Bullen att tacka för.

En stor eloge till alla utespelare ändå som gör en riktig kämpainsats. Själva Boorken kom ner till omklädningsrummet och gratulerade oss till en kämpainsats efteråt. Sedan började Kalmar tjöta och då gick Boorken 🙂

Mölndal Hockey – Ramberget HC 7-3

Målgörare i RHC:

2-1: L. Jakobsson | N. Karlsson, S. Karlsson
6-2: L. Jakobsson
6-3: B. Sundström | N. Karlsson

Utvisningar: MHC: 6x2min | RHC: 4x2min
Skott på mål: MHC: 65 | RHC: 20

Matchens plussare:
5+ Bullen
4+ Gräs
3+ Cap
2+ Pontan
1+ Björte


LIVE-länk: http://stats.swehockey.se/Game/Events/127361


Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt