KB Knights – Ramberget HC 1-4

Matcherna mot KB Knights tenderar att vara väldigt förutsägbara. Vi underskattar dem långt i förväg, pratar till och med om det, arrangerar diverse lagfester kvällen innan match och brukar sedan förlora eller vinna med uddamålet i en match som lämnar mycket att önska.

I år var allting sig likt. Vi lyckades dock vinna med några mål extra men jösses vilken bedrövlig match.

KB inleder ganska friskt och lyckas peta in 1-0 bakom Bullen tidigt i första perioden. Kikade man på allas ansiktsuttryck vid målet så var det inte något ”satan, nu måste vi skärpa oss”-uttryck utan snarare ”det där visste jag skulle hända”-uttrycket. Hur som helst så lyckas gräsmyset Gräsmyr att fladdra in kvitteringen och Krikk göra 1-2 innan första perioden var slut.

I den andra perioden fortsätter det relativt usla spelet men gräsmyset fortsätter att peta in puckar, 1-3 gör han i en trasslig situation framför KB:s mål som jag inte helt uppfattar. Men det var säkert en stenhård backhand i krysset.

Vårt mysiga nyförvärv Adam (som omgående behöver ett smeknamn!!) gör 1-4 i sista perioden efter ett tjusigt PP.

Positiva saker som vi tar med oss från matchen är att ingen blev skadad. KB har ju sina goa lirare som gärna trasar sönder en axel eller ett nyckelben men denna dag lyckades vi alltså klara oss. Sen tar vi inte med oss mer tycker jag.

KB Knights – Ramberget HC 1-4

Målgörare i RHC:

1-1: L. Jakobsson
1-2: M. Kriikkula | A. Svensson, N. Norberg
1-3: L. Jakobsson | P. Anderberg, D. Adolfsson
1-4: A. Svensson | M. Kriikkula

Utvisningar: KBK: 5x2min | RHC: 5x2min
Skott på mål: KBK: 30 | RHC: 41

Matchens plussare:
5+
4+
3+
2+
1+


LIVE-länk: http://stats.swehockey.se/Game/Events/214256


Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt