Ramberget HC – SH84 2-8

SH84 fick beröm av Hisingen efter premiären, vilket såklart hintade om att det var ett starkt lag som kom på besök. Nu vann de visserligen ganska rättvist, men det var mycket på grund av vårt naiva försvarsspel, då SH84 ville spela på kontring, och det lät vi dem göra. Jag är fortfarande frustrerad och arg över förlusten, och det är hemskt/fantastiskt att må så dåligt dagen efter en förlust som jag gör. Blir en kort sammanfattning nu. Kanske mer senare.

Period1.

SH84 inleder med ett stolpskott i första bytet efter att mycket duktiga Harris enkelt speedat förbi våra backar. Sedan fick jag gapa mest hela tiden på att det låg SH84-spelare högt i banan. Tyvärr skrek jag mången gång förgäves. Vi släpper snabbt till ett par frilägen till, varav ett är ett 2mot0 som SH får från deras defensiva blå. Snacka om att vi går bort oss. Att få 0-2 direkt är inte speciellt trevligt.

Det som däremot var trevligt var att vi skapade rätt mycket framåt, även om avsluten kunde varit bättre. Som tur är får vi iaf in 1-2 tillslut när Pontan trycker in en retur. Sen händer det som absolut inte får hända i sådana lägen, speciellt inte just nu, när vi är lite i en downperiod, om man säger så. Jag bjuder på en målvaktstavla av Picasso-klass. Det får helt enkelt inte hända i det läget. 1-3 efter första.

Period2.

Vi fortsätter spela okej/bra framåt, och skapar chanser utan att få utdelning. Bakåt blir det bättre, och jag får till någon/några bra räddningar när vi går bort oss.
Tyvärr får de i slutet av perioden ett 2mot1-läge, där puckföraren får alldeles för god tid på sig, även om jag borde tagit skottet.

Period3.

Ja, vad ska man säga? För mig är det ett rätt diffust minne som finns av denna period. Plötsligt känns det som allt trillar in bakom mig. Visserligen är det frilägen och lite dylikt, men vid åtminstone 2 av målen är det fan mer eller mindre ”självmål”, då jag ”har” puckarna men de slinker in via mig.

Vid något mål var jag tokig på domarna, men oavsett om de missade något i sekvensen innan så var det nog mest frustration över att det mesta gick in som kom ut där. Tråkigt att vi återigen tappar som fan i sista och inte kan avsluta positivt.

+
Vi skapar framåt.
Stor skillnad i match jämfört med den mot Hisingen, bortsett från att vi släpper till så mycket frilägen/liknande klara målchanser, framförallt när vi gör det genom egna enkla misstag.
Alla sliter hela matchen.
Att man mår skit såhär dagen efter ser jag som något bra.


8 mål. Det svider så in i helvete i mig när jag tänker på att jag släppte 8 mål. Skitsamma hur de såg ut, och skitsamma om man gör några riktigt bra räddningar. 8 mål är väldigt många för många, både för mig personligen och hela laget.

Nu orkar jag inte skriva mer. Se nu till att göra en riktigt bra träning ikväll, så tar vi nya tag mot nästa helg.

Ramberget HC – SH84 2-8

Målgörare i RHC:

1-2: P. Berglund | C. Albjelke
2-5: L. Jakobsson

Utvisningar: RHC: 1x10min 6x2min | SH84: 4x2min
Skott på mål: RHC: 35 | SH84: 37

Matchens plussare:
5+ Kalmar
4+ Lunkan
3+ Jeppe
2+ Steff
1+ Bengan


LIVE-länk: http://stats.swehockey.se/Game/Events/127306