Allt i sin ordning.

Nu kör vi, kort och gott! Och vilka är favoriter måntro? Jag har lagt mitt tips. Vad tror ni?Cupen blir av, som planerat!

Några förändringar kommer dock ske
. Eftersom kommunen inte hade råd med reparationen av taket, då snöröjningen redan spräckt budgeten för 2010 blev det helt enkelt så att man rev ner hela taket.
Det kommer därför ev . vara lite blåsigt och solen kan ställa till det för målvakterna vid fint väder.

Det var nog den enda förändringen.

I övrigt då?
Vilka är favoriter?

Eftersom Ramberget inte varit på is på ca 1 månad, tror jag nog favoritstatusen läggs på ett annat div3-lag, nämligen Gislaved.
Vet att de blandat och gett i sin 3a (vilket ju även vi gjort), men har hört att de tagit ett par kliv framåt jämfört med tidigare säsong.
Sedan är det ju alltid en fråga om vad man får med sig för lag.
Jönköping ser jag nog också till favoriterna, och de kommer troligen med stor revanschlusta efter fjolårets ”miss”.

Norrmännen vet jag absolut inget om, men tydligen spelar deras A-lag i div1 så det låter ju som om det kan komma ett starkt norskt motstånd.

Div4-lagen då?
Tror absolut det finns läge för skräll från alla lagen. Minns Borås från förra året och året innan, och en kille som var bra jävla sliten på söndagsmorgonen förra året, samt att de hade typ två sköna 50 bastare i mål året innan, och även att Borås väl kanske inte var sådär jätteheta på isen.
Nu ser jag ju dock att de gått väldigt bra i år, och det är (som tabellen ser ut just exakt i detta skrivandets stund) 1,2 och 3an från slutspelet i div4 som ställer upp i cupen.
Dynomo 414 ser starkast ut och har faktiskt inte förlorat i denna säsongs seriesystem. Ruskigt imponerande, och det skall bli kul att se detta härliga lag som jag har tacka, då de fick in mig på hockeyrinken igen för ett antal år sedan.
IK Raid vet vi kan skrälla- de slog ex Jkpg Blue förra året efter bland annat storspel av Kai Nånting i kassen
.

Höll ju på att missa ett lag nu i mitt skrivande. – Ramberget!
Vi må inte varit på is på länge, och hur laget ser ut och hur många som kan vara med har jag inte den blekaste om, men jag räknar med fullt fokus och koncentration, ett jävla kämpande och en himla massa mys.

Tror hela cupen kan bli en ganska öppen historia och kanske den jämnaste på länge. Detta är ju min blott 3e cup med RHC och 4e totalt, men av dem känns denna uppsättning iaf klart jämnast

adverse effect is nausea which is usually minimal at lowersurgery may achieve the goal of increasing arterial viagra pills.

.

Så, nu ser vi fram emot en helg med mkt hockey i alla dess slag, och framförallt hoppas jag alla kommer ha fantastiskt roligt, och slutligen fantastiskt mysigt!

Väl mött./RHC

9 svar

10-03-12 | 12:05

Missa inte träningen ikväll 21.15 i Slottskogsvallen också!

10-03-12 | 12:06

kul med lite snack inför cupen, hoppas vi blir 2 femmor? ses ikväll gåsarna

10-03-12 | 14:16

Jag satsar halva Gräsets månadslön på att Ramberget vinner cupen!

10-03-12 | 18:53

@huokko

Jag sätter mina + dina röda chinos på att Dynamo tar hem det, om inte vi gör det alltså. Hört att dom haft träningsläger och lite annat gott, så de blir svårslagna.

Vi ska inte prata min månadslön här på forumet, rädd för diverse inbrott och skumt folk som rör sig på dessa sidor som kanske får upp ögonen när de vet min astronomiska inkomst…

10-03-12 | 19:10

Det roligaste måste väl nästan vara att det blir ”uterink”. Haha… Var nog u12 eller likande i Helsinborg jag spelade så senast.

Är GRYMT taggad efter detta uppehållet!

10-03-12 | 20:11

Föresten, när är det samling osv imorgon?

10-03-12 | 20:28

08.00

10-03-12 | 21:33

08?? slutar ju jobba 04… Vaa faan.. Står laget för Resorb??

10-03-13 | 0:50

Absolut 🙂

Man kan lämna in dispens för att komma 09.00 om man jobbar till 04.00, vet inte om kommittén godkänner men du kan ju försöka =)

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2