Grattis till oss – Ramberget HC 30 år!

För trettio år sedan bildades den mysiga ishockeyförening vi nu spelar i. Klubben har aldrig aspirerat på några större framgångar så vitt jag vet men har ändå fyllt ett behov för sådana som oss, mysiga ishockeykillar som tycker att hockey är gôrkul.Egentligen borde vi letat upp och kallat in någon av alla de ”gubbar” som var med och startade föreningen för trettio år sedan och låta honom beskriva Ramberget HC på den tiden. Så ambitiösa har vi tyvärr inte varit. Skulle vi lyckas hitta någon finns det ju mängder av frågor som man skulle vilja ha svar på
. Jag tänker på frågor som ”Hur tänkte man när man installerade ett lika stort prisskåp som byssjan själv i mitten av byssjan”, ”Hur bra var Tich egentligen under hans storhetstid? Var han så bra som han själv säger?” och ”Hur löste man det här med automatisk matchrapportering på nätet på den tiden?”

possible following appropriate education, including(most of the time) and complete ED (all the time) (5) . The How to get viagra.

. Vi får nog försöka hitta någon som kan svara på sånt här, snart
. När Ramberget fyller 50 år lär det finnas få kvar som kan svara på dem.

Ikväll firar vi alltså våran kära förening. Jag tillhör absolut inte den skara som funnits här längst, men man behöver inte tillhöra Ramberget HC speciellt länge innan man förstår vad det är för typ av förening, vilka typer av spelare som spelar där och vad det innebär att tillhöra klubben. Jag tror nog vi skulle kunna ställa frågan till vilken rookie som helst i laget (alltså någon av de två) och alla (båda) skulle svara med samma ord: Glädje, Gemenskap och Mys. Så är det att spela här och jag tror att det också är anledningen till att många håller igång sina ishockeykarriärer.

Naturligtvis blir träningen ikväll lite speciell. Det vankas diverse tävlingsmoment med ovanligt fina priser samt något gott att äta (se till att vara där före Kalmar).

9 svar

12-11-19 | 18:45

Det faktum att jag icke kan medverka ikväll gör att det svider enormt i min själ.

12-11-19 | 18:53

Det är härligt att se Ramberget fylla 30 år idag , jag var en av dom som startade föreningen o det är kul att den lever kvar.
Det är några årsen ja skickade kort på oss från den tiden 30 årsen.
Mvh Sven G Larsson.

12-11-22 | 13:25

Härligt Sven.
Du kanske ska komma ner någon måndagskväll och göra comeback?

12-11-22 | 14:01

Din kommentar

12-11-22 | 20:43

Är det träning imorgon, vilken tid? Ha det

12-11-22 | 20:48

Träning 20.00 imorgon!

12-11-22 | 22:05

Ok, och det är i rinken eller? Har fått för mig nåt om tuve? Vet inte varför men…

12-11-22 | 22:55

Alltid rinken 🙂

12-11-23 | 11:55

Underbart med en comeback på Eliasson

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2