Inför helgen.

Viktiga matcher i helgen, då vi först ställs mot Järnbrott på fredag, för att sedan åka till Jims fina hoods för möte mot Hovås. Två lag som börjat säsongen väldigt bra, vilket väl inte var så oväntat när det kommer till Hovås, och uppenbarligen fortsätter Järnbrott på sin fina fjolårs-säsong. Dags att ta fram hjärnorna, kämpaglöden och en skaplig stor portion glädje.Många i laget har sisådär känslor för Järnbrott som står för motståndet imorgon kväll, och det är ett lag som legat i paritet med oss i spelet de senaste åren
.
Förra året gjorde de en väldigt stark säsong, och kom före oss, efter att de vann sista matchen för säsongen mot just oss i SD. En för oss hemmamatch, som då konstigt nog spelades i Askims ishall.
Imorgon är det dock ingen annan hall än våra fina Rambergsrink. Ljuset kommer vara sådär, konståkerskorna kommer hacka lite hål i isen precis innan, och kanske går ett plexiglas sönder- allt som vanligt alltså.

Måndagsträningen fick goda betyg från coach, och det var skönt att vi drar till med en bra träning igen, efter att det faktiskt varit lite sådär veckorna innan . Nu gäller det att vi också börjar inse att det är en jävla massa smärta och hjärta som behövs för att vinna matcherna, oavsett vilka vi möter

Sample Psychosocial Assessment Questions What is sildenafil citrate? assessment of all patients presenting with this complain..

.
Det som man väl framförallt kanske vi se dyka upp igen är farten på rören, som ju var sådär i förra matchen. Blandar vi den hockeykunskapen många besitter med fart, fläkt, fysik och kämpaglöd så är vi ett riktigt bra lag.

Om man minns sista matchen mot JB förra året, så var det en väldigt tät historia, och de har ett antal spelare som avslutar riktigt bra, samtidigt som de har en från och till galet grym målvakt. Gäller att ha tålamod både framåt och bakåt imorgon, och se till att de får så lite ”klara/heta” chanser som möjligt.

Tich har kallat in många till matchen imorgon, och konkurrensen är så bra som den ska vara
. Alla kommer inte spela/vara ombytta, men det är viktigt att vi ser till att ställa upp på annat runt omkring också, och peppning till de som spelar. Vi är ett lag både på och vid sidan av isen.
Jag vet iaf att jag kommer göra mitt yttersta för att jag en bra värmning för att få spela, men Niklas gjorde en väldigt stabil och bra insats mot Fotskäl, så blir det båsdörren igen så kommer jag ta den med glädje och öppna dörren och peppa som bara fan. Kanske får man se en repris på när jag helt sonika ryckte loss båsdörren i Slottsskogsrinken.

Ladda på nu, så ses vi imorgon, glada och mysiga!

/RHC

3 svar

11-10-27 | 16:17

Gött!!

11-10-28 | 11:54

Bra skrivet Erik! Jag är taggad!

11-10-29 | 19:13

Lycka till!

Jag hoppas att det blir en bra match.

För er som inte kommer till Askims Ishall imorgon bjuder jag som vanligt på matchreferat direkt från hallen. Du följer matchen minut-för-minut via länken nedanför:
http://hovashc-live.blogspot.com
Välkomna!

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2