Ingen mysig fredag

Det var en sån där dag, det kändes nästan direkt. Puckarna hoppade fel på uppvärmningen och fokus låg på något helt annat än den stundande hockeymatchen. Då blir det inte heller något hockeymys.Skärgården numero 84 stod för motståndet i fredagens batalj och viktiga poäng stod på spel då vi låg väldigt lika i tabellen. Tyvärr är vi ordentligt försvagade med 6(!) backar borta och får därmed spela med två backpar matchen igenom.

SH84 börjar matchen i bra tempo men vi står upp hyfsat
. Det märks att vi är ofokuserade och även om vi försöker hitta rätt så studsar puckarna fel allt som oftast. Alldeles för ofta blir vi fasttryckta i egen zon och skall göra det svårt när vi ska försöka ta oss ur den. Det är mycket tack vare Jim i mål som vi klarar första perioden med endast 0-1 emot oss. Ännu tråkigare är att allas våran gräsiga Linus åker in olyckligt i sargen och bryter armen strax ovanför armbågen. Trots att Linus liggandes på båren och kraftigt neddrogad började känna sig redo för ett inhopp i tredje tror jag tyvärr vi får vänta lite längre än så innan våran kanonkula är tillbaka, en stor förlust både på och utanför isen för de kommande matcherna.

Vi gör en ännu sämre period i andra och det är egentligen bara Jim som håller kvar oss i matchen. SH84 spelar ut och spelar bra, dom har fått ihop en riktigt bra mix av spelare och visar upp sitt fulla register mot ett omysigt RHC som inte alls hänger med. Vi förlorar dock perioden med bara 0-2 och ett totalt underläge med 0-3 är ju ingen omöjlighet i hockey . Men viljan för en vändning fanns inte där idag.

I tredje rycker vi ändå upp oss ordentligt
. De första fem minuterna skapar vi riktigt många bra chanser men målvakten i SH spelar bra. Matchavgörandet kommer sex minuter in i tredje då vi får periodens andra friläge men missar, istället vänder SH och gör 0-4 på oss. Då gick såklart allt vad hopp ur oss och vi förlorar matchen med 0-5.

Sammanfattning

Det var inte så mycket att snacka om egentligen. Hatten av för SH84 som spelade bra hockey och var värda att vinna

Transdermal penile delivery of vasoactive drugs isNSAID’s viagra online.

. Jag är dock övertygad om att vi kan åka ut med den mysiga gula färjan och ge dom en riktigt bra match om vi bara hittar fokus och får tillbaka några backar
. Ikväll väntar Munkedal, klår vi dem är vi faktiskt fortfarande bara en poäng efter SH84 som förlorade hemma mot Lysekil igår
.

5 svar

12-01-23 | 16:03

Det är tungt att köra mysfredag när det bjuds på en påse gips..

12-01-24 | 0:13

Enligt everysport har vi Trollhättan på fredag, och sedan Kb på måndagen. Hörde ikväll lite allt möjligt, bland annat Chalmers på söndagen. Vore bra om man någorlunda snart vet hur helgen kommer se ut.

Jävligt bra jobbat ikväll, och väldigt mysiga poäng.

Smular i kotten. /e.

12-01-24 | 12:21

Som jag skickade ut via SMS till er alla så är det alltså ingen match i helgen alls. Däremot kör vi träning på fredag kväll och sedan match mot KB Knights på måndag (hemma). Trollhättan kom idag med förfrågan om match den 18:e februari så troligtvis spelas den då.

12-01-24 | 16:06

Fick esemäset efter jag skrivit här.. 🙂 Gött med träning!

12-01-24 | 16:47

vi hade inte mycket att sätta emot den här matchen!!

4+Jim o Bullen

3+ Krekk

2+ Hallen

1+ Kobra

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2