Kings – RHC 6-3

En fantastiskt bra början och ett sämre avslut på träningsmatchen mot Kings igår fredag ledde till förlust 3-6. Här kommer en snabb liten sammanfattning om vad som hände.Det var ett sargat Ramberget HC som tog sig till Kungsbacka på fredagskvällen. Sjukdomar gjorde att vi kunde ställa upp med 3 kedjor och två backpar från start (två målvakter också). Knappt någon hann i tid till samlingen och inte heller till värmningen på is (varför blir det alltid så i Kungsbacka?). Alla hann i alla fall dra några skott på Johan och Jim innan det var dags att gå in och fokusera på matchen.

Redan i första bytet visade det sig att vi var riktigt heta
. Det smällde ordentligt i alla närkamper och vi vann puck över hela banan, mestadels anfallszon där vi nästan parkerade
. Det fina spelet fortsatte och, tro det eller ej, vi spelade ut ett Kungsbacka som hade stor respekt för vår fysik och inte alls verkade hänga med. Tyvärr lyckas vi inte sätta i närheten av alla våra chanser med Davva lyckas i alla fall sätta 0-1 efter 3:31. Det fina spelet fortsätter fram till de sista 5 minuterna då kraften börjar sina och med den koncentrationen. 18:11 kvitterar Kings och målet är dom värda (dock var vi värda 3-4 mål till innan dess) . En olycka kommer sällan ensam och bara 10 sekunder efter nedsläpp kommer 2-1 till Kings. Som vanligt viker vi aldrig ned oss, trots motgångar, och Kalmar sätter dit 2-2 med en minut kvar av första perioden.

Andra perioden består av ganska halvdant spel från båda lagen och en mängd utvisningar, de flesta emot oss. Johan gör ett par fantastiska räddningar vilka håller oss kvar i matchen. Martin sätter in 2-3 till oss helt rättvist i 14:e matchminuten men en snabb respons och 3-3 av Kings blir ställningen inför 3:e perioden.

I tredje går musten ur oss lite grann. Vi tappar Eliasson som får utgå pga en knäskada (som inte är allvarlig hoppas jag) och det var inte vad som behövdes. Ett oturligt baklängesmål i 8:e minuten tar knäcken på oss och både 3-5 och 3-6 rinner in.

Överlag en välspelad match där vi inleder på ett fantastiskt sätt, detta tar vi med oss till seriestarten nästa vecka

treatment strategies with the patient and have the patient generic viagra online for sale • Dynamic Infusion Cavernosometry, Cavernosography.

. Trots att vi spelar med två femmor under så gott som halva matchen visar vi upp en härlig vilja och motivation. Förstaperiodens finlir uteblev men ersattes av kämpaglöd och vilja, härligt att se!

Undertecknad hade riiiktig otur under kvällen måste också tilläggas. Inte nog med att man druttar på armbågen och spräcker upp den (4 stygn, stenhårt) så lyckas man få sin finskjorta stulen mellan 1:a och 2:a perioden. Polisen hade gripit någon iaf och jag hoppas få tillbaka den, vet inte vad jag ska ha på mig till jobbet på måndag annars. Kriikkula kanske kan sälja av några av sina billigt?

2 svar

09-10-11 | 19:51

Härligt med referat. Bra jobb, Bendi!

Tungt med finskjortan:/

09-10-12 | 18:59

Instämmer, Mycket bra Bendelin..
Känns som att man var där efter man läst ett sånt välskrivet matchreferat.
Mycket fin bild också måste jag säga.

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2