Lite information till ishockeyspelarna i RHC

Här kommer lite nyttig information gällande träningar, matcher och serien. Håll till godo!Efter något utav en chockstart förra måndagen med internmatch utan någon som helst uppvärmning innan kör vi en mer traditionell träning ikväll

27• Chronic medical illness :degraded by the enzyme phosphodiesterase type V (PDE V). generic viagra.

. Mycket spel såklart men denna gång med uppvärmning och lite övningar innan. Grymt kul var det sist iaf och idag lär vi vara ännu fler på isen.

Träningstider
Vi kommer tills vidare ha kvar 21.00-tiden på måndagskvällarna
. Göteborgs ishockeyförbund, som lovade bestämma om vår träningstid förra veckan på ett möte, gjorde såklart inte det utan hänvisar istället till ett nytt möte kommande vecka . Ja ni hör själva, det är lika inkompetent som vanligt alltså. Däremot har vi fram till seriestart ytterligare en träningstid i veckan. Det är den utmärkta tiden fredagar 20:30-22:30. Vi har även möjlighet att spela träningsmatcher på fredagar och får då utnyttja hallen från 19:00, vi kommer därför försöka boka in ett par träningsmatcher framöver.

Träningsmatcher
Hittills är endast en träningsmatch inbokad, söndag den 11:e september 20:00 (värmning 19.30) möter vi KB Knights borta. Troligtvis kommer vi även boka in en returmatch mot Knights men vi letar också andra motståndare.

Serien
Serien är nu helt klar och ni kan hitta schemat här. För den som vill ladda hem schemat, skriva ut det och sätta på kylskåpet bredvid kylskåpspoesin så kan man ladda ned det här.

Vi syns ikväll, hoppas alla har skött sig gällande betalning och satt in pengar enligt överenskommelsen. Annars kommer Gräsmyr bli arg och det vill vi ju inte…

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2