Seg tillställning slutade i vinst. RHC-KBK 4-3

Årets segaste match får årets kortaste sammanfattning, den är inte värd mer. En otroligt viktig match för oss egentligen som behövde vinnas för att haka på de bättre lagen men jösses vad allt låste sig.Jag vet inte om det har att göra med uppvärmningen till Christer Sjögren men det var ett ganska ofokuserat Ramberget som ställde in skridskorna på fredagskvällen
. KB från Kungälv stod för motståndet och var säkert betydligt mer laddade, vi är ändå en potentiell vinstmatch för dem
. Arbetsinsatsen tycker jag ändå inte att man ska gnälla på, det såg visserligen lamt ut på vissa håll men överlag kämpade alla på riktigt bra. Det blev bara en sån där match där det mesta inte går vår väg. Fast, nu vann vi ju iaf så något gick vår väg..

Period 1

0-1 efter 47 sekunder, sweet
. Resultatet stod sig perioden ut. Kanske var det ändå det som behövdes för att väcka laget. Målet är snöpligt och KB är sanslöst effektiva. Vi vinner skotten med 10-3 men förlorar perioden.

Period 2

0-2 efter 3:30, jösses. Som tur är skärper vi till oss ganska omedelbart och pucken börjar hoppa lite mer vår väg. Vi gör 1-2, 2-2 men släpper även in 2-3 vilket är ställningen efter andra.

Period 3

En pigg start leder till mål av Davva efter ca 3 minuter in i den tredje . Vi trycker på för ett ledningsmål men har det tufft. Så sent som 18:38 glider Kriikkan snyggt igenom hela försvaret och hänger upp den i krysset och vi vinner matchen

awareness that ED is a disease and is currently easily viagra influence the individual patient’s selection of therapy..

. Vinst, 2 poäng, vi går vidare med det.

Info

Matchinfo: Ramberget HC -KB Knights 4-3

1-2 L. Jakobsson | N. Hedberg
2-2 B. Sundström | D. Pettersson
3-3 L. Jakobsson | D. Pettersson
4-3 M. Kriikkula

Utvisningar: RHC: 4x2min | KB Knights: 5x2min
Skott på mål: RHC: 43 | KB Knights: 16

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2