SHC – RHC 9-2. Några tankar kring matchen.

Redan från början startar vi säsongen lika bra som vi avslutade den förra, på uppvärmningen satt knappt ett pass, under två mot noll fick vi...Redan från början startar vi säsongen lika bra som vi avslutade den förra, på uppvärmningen satt knappt ett pass, under två mot noll fick vi avslut på ca 20% av tillfällena
. Vilket Johan måste vara riktigt nöjd med, då han innan uppvärmningen informerade laget att han inte gillar att få skott på sig, vilket måste sprida en otrolig trygghet till samtliga backar. När man tittade på motståndarnas uppvärmning var det snarare tvärtom samtliga pass satt på klubban, vilket är något vi måste bli mycket mera noggrannare med på samtliga våra övningar

.

Väl till matchen, vi börjar lite knackigt, men kommer in i det mer och mer och stundtals lyckas vi trycka fast pucken i motståndarzonen. Baserat på uppvärmningen trodde jag att vi skulle bli totalt överkörda, men tycker att vi tempomässigt håller rätt jämna steg. Efter första perioden ligger vi under med två noll och vi skapar ett par riktigt heta chanser. Efter första perioden hade vi dragit på oss 6 utvisningsminuter.
Dem sista två perioderna, tappar vi allt fullständigt, vi drar på oss ytterligare 22 utvisningsminuter då kan vi lägga till 2 stycken matchstraff, vilket gör att vi drar på oss totalt 32 minuter dem sista 2 perioderna. Jag skulle vilja sammanfatta utvisningarna med, petig domare, trötthet samt totala hjärnsläpp
. När en motståndare kommer fri bör man i regel inte ”hugga” ner deras tredjegubbe i anfallet bara för att man blir lite ”screenad”. Avslutningsvis det positiva från matchen:

  • När vi väl var 5 mot 5 var det relativt jämt och stundtals när vi forecheckade aggressivt kunde vi hålla fast spelet i anfallszonen.
  • Tycker att vi gör en riktigt bra kämpamatch, där ingen viker ned sig, trots att vi var tvungna att kasta om i uppställningen och till slut gå ned till enbart 2 femmor.
  • Som ”stand-in coach” lyssnade alla på dem få direktiv jag gav.
  • Tycker att backarna gör det riktigt bra för att spela hela matchen med enbart 2 backpar.
  • Vi fick lära oss att regeln ”när man slår icing får man inte byta manskap” kommer att vara till ingen nytta för oss.
  • Första linan med Dan, Gräset och Hebbe gör en riktigt bra match.
  • Martin visade att Porsche inte längre skjuter hårdast i laget, samt att gräset inte har det bästa flåset

I det stora hela är det en ok första match, mycket grus i maskineriet, resultatet är egentligen av noll betydelse då detta bara handlade om att komma in i matchtempo

traditions, ethnicity and socio-economic conditions and also sildenafil citrate yohimbine have been utilized empirically without the.

.
För alla er som undrade så kom jag in på kontoret 08:13, så jag hade god grund för min ångest att gå upp så tidigt.

HÄLSNINGAR
Vinnare av tävlingen ”Coach för en dag”

Fakta

Matchfakta på Everysport

Ett svar

09-09-07 | 15:31

Det handlar inte i första hand om att jag inte gillar om att få skott på mig för skottens skull, men, i dessa kärva ekonomiska tider måste man ju vara rädd om materialet t.ex. klubban. Målvaktsprylar är dyra grejer och inget man skojar bort. Fick tag på den nya klubban för 700:- men vem vet när man gör en sådan deal igen…?

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2