Slarvig men stabil vinst mot Chalmers.

Att inte underskatta Chalmers är nog lättare sagt än gjort med tanke på deras resultat detta år. Denna kväll tycker jag de dock stretade emot bra hela matchen, även om vår seger aldrig var hotad.


Någon slags sammanfattning:

Efter 8 sekunder hade Chalmers fått två jättelägen (friläge och retur), och en utvisning med sig, då vi slarvar direkt på vunnet (!) tek och ger en Chalmers-spelare fritt fram direkt. Underskattningen fanns nog där, ja.
Chalmers skapar lite småchanser i början, och hade det velat sig illa hade vi en bit in i första fått spela 5 min BP, då jag själv i kassen håller på att ställa till det rejält. När en Chalmersspelare är framme och hugger mot plocken sent så ska jag vifta upp med klubbhandsken, ja, sådär som målvakter gör när de blir lite arga. Jag träffar dock spelaren med klubbknoppen, vilket både är ett fult tilltag och något jag inte försvarar på något sätt. Kan bara säga att det inte var meningen, och att jag hade tur som slapp undan med en skarp varning från domaren
.

Nåväl. Ska försöka sammanfatta matchen någorlunda kompakt, hoppas jag

• Penile Doppler Ultrasonography- Symptom intensity and impact scales could be used for generic viagra online for sale.

.

För det första skall sägas att Chalmers hade ett betydligt bättre lag på banan än tidigare, framförallt om man jämför med förra matchen. De har ett par som är rätt duktiga, och som som hotade när de kom rätt i anfallen .
Nu var det dock framförallt genom vårt slarv de skapade sina bästa målchanser, som dock är rätt få. Gångerna vi slarvar är dock många, och vi får ödsla mycket energi på att reda ut situationer som aldrig borde inträffat.
Framåt kommer det lite mål, och jag tror det står 0-3 eller 0-4 till oss efter första.

I andra perioden är målproduktionen framåt sämre, och vi mäktar bara med 1 eller 2, för jag minns det som att vi hade ledningen med 0-5 inför sista.
Chalmers har några ströchanser, och de hade kunnat haft fler lägen, då vi forsätter slarva, men allt som oftast reder vi ut det utan att motståndarna får något direkt läge.

I sista blir det stundtals lite grinigt, men inte direkt anmärkningsvärt
. Vi producerar några mål framåt, och självklart så håller vi(jag) inte nollan, men vi vinner med 1-7 eller 1-8 tillslut. Chalmers hade faktiskt ett andra mål inne också, vilket var ett riktigt härligt skott upp i krysset, men detta dömdes bort för offside i målgården.

Vet inte om det finns så mycket mer att skriva om denna match. Vi löser uppgiften, det vill säga att vinna.
Har jag glömt något viktigt som borde förtäljas?

Kvällens stora man var Dany som tryckte dit hela 3 kassar, kan vi ju avsluta med.

/RHC

Ett svar

12-02-06 | 12:10

5+ Danne

4+ Hebbe

3+ övik

2+ Elias

1+ Erik

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2