Upptaktsmötet 2011 – Reflektioner och sammanfattning

Det var en härligt stor skara ishockeyspelare som tog sig till Gråberget på måndagskvällen för att diskutera lite inför kommande säsong. Här kommer en liten sammanfattning.Det var längesen vi fick ihop så många på en upptaktsträff som i år, väldigt roligt! Även mötet var väldigt roligt och vi lyckades väl precis få något vettigt ut av det. Ett stort tack till Kalmar som huserar med lokal för mötet. Att han fortfarande får låna lokaler av sin förening efter förra årets bastuparty är dock ett mysterium

.

Bengan, som precis hann avsluta den pausfint han inledde i finalen på cupen och komma till mötet, skötte antecknandet fint och ni hittar en sammanställning längst ner på sidan här

patient’s cultural, religious and economic background. viagra for sale than half.

. För er som inte orkar öppna upp ett PDF-dokument och läsa några rader kommer här de viktigaste besluten:

  • Samtliga spelare skall betala in 1500:- i medlemsavgift innan första träningspasset
    . Inga pengar, ingen träning.
  • Om en spelare blir skadad under höstsäsongen (så att denne inte kan spela mer resten av säsongen) så skall denne bara betala halva resterande medlemsavgift.
  • Byssjan skall fixas och Porse + Karlsson tillsammans med Davva tar tag i tyglarna där. Alla kommer få hämta hem sina grejjer under sommaren ett tag, dock inte under vecka 29 då den ökända båtveckan infaller.

Slutligen bestämdes även att vi kör igång med sommarträning en gång i veckan från och med nästa vecka
. Med andra ord är det nu på tisdag den 31/5 klockan 20.00 dags för lite löpning och fotboll i buren . Hoppas det är många som tar chansen att få röra lite på sig och samtidigt ha jävligt roligt!

Det ser riktigt lovande ut inför kommande säsong, knappt något bortfall (det är klenis-Linkan som tar över matrisrollen istället bara). Istället gör kapten Karlsson comeback, tillsammans med Johan från Härryda + filurerna Porse och Crille kommer vi få ihop ett riktigt bra lag tror jag. Vi letar ändå efter fler duktiga ishockeyspelare så om ni känner någon som är sugen är det bara till att dra med honom (henne?).

Trevlig helg!

Upptaktsmöte 2011 – Sammanfattning

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2