Viktig information, som borde kommit ut i förrgår.

Bättre sent än aldrig, är något jag hoppas många av er lever efter, och speciellt Påven som ringde och gav mig detta "uppdrag" i förrgår. Har helt enkelt inte hunnit, och från och till glömt bort, men det handlar iaf om match på fredag, dvs imorgon.Som det sades redan i måndags så skulle det troligen bli match på fredag, men osäkert mot vilket lag

. Nu är det klart att det blir mot Kungsbacka Pirates, det nya div3-lag som skapats efter att Kings och Hanhals slagits ihop .
Skulle kunna misstänka att det är ett liknande lag som det som var med i cupen, och troligen blir det då en bra motståndare som hälsar på oss i R-rinken imorgon kväll.

Matchen kommer starta 19.30, och värmning på is är då 19.00
.
Samling är 18.00 senast.

Information om annat

associated with significantly less efficacy than direct cialis mentioned, affordability is a prime factor in influencing.

.
Dany ringde mig igår och berättade att man på Stadium Backaplan nu börjat med Nyrenoveringsveckan, eller något sådant. De har tydligen äntligen lyckats flytta entren 2 meter åt höger och byta lysrör, eller vad de nu har renoverat det senaste halvåret.
Detta innebär iaf att man som Klubbmedlem har 20% på ett helt köp, om man registrerar klubbkortet i kassan, men det gäller bara på Stadium Backaplan, om jag förstod det hela rätt.

5 svar

11-09-29 | 14:22

Det stämmer Erik. Buffringarna har nog gjort lite mer än att byta lysrör men nu ska vi inte vara så petiga.
Erbjudandet gäller 20% rabatt på hela köpet fram tom söndag 2/10 (när man registrerar Rambergets klubbkort som finns i kassan.)
Endast på stadium backaplan.

Skynda å fynda!

11-09-30 | 23:37

Bra med Iphone autokorrekt.
Buffringarna = Bygg-gubbarna

11-10-01 | 17:22

Hur gick matchen?

11-10-02 | 20:47

Det gick inget vidare.
3:e raka uddamålsförlusten.
Tappade 3-0 från första perioden till 3-4.
Riktigt bedrövligt.

11-10-02 | 21:54

sparka tränaren så kommer det att gå bra 😀

Lämna ett svar

* Namn, e-post och kommentar är obligatoriskt

Herrings

Ramberget HC

Torsdag 3 mars 1 - 2